PSA Norge

Citroën og Mads Østberg jakter ny tittel i WRC 2

Del

Etter at fjorårets sesong ble toppet med å vinne WRC 2-klassen, er Mads Østberg og kartleser Torstein Eriksen klare for å forsvare mesterskapstittelen i 2021.

Bak rattet i sin Citroën C3 Rally2 vil Østberg, i tillegg til å jakte på VM-tittelen, også kjøre det ungarske mesterskapet for Tagai Racing Technology-teamet.

Med mer enn 130 WRC-løp og 18 pallplasser i den høyeste klassen bak seg, er Mads Østberg en høyt profilert personlighet i internasjonal rally. Gjennom sin erfaring og mange års samarbeid med Citroën, har han vært helt avgjørende for utviklingen av den viktigste bilen i Citroëns kundreracingprogram: C3 Rally2.

- Mads Østberg tilhører gruppen av førere som har vunnet en WRC-runde, så han har bevist hvor rask han er. Etter at han vant WRC 2-tittelen i 2020 er vi stolte over å fortsette et samarbeid som går langt tilbake. Målet vårt med en ny sesong i WRC 2 er klar – vinne en ny mesterskapstittel. Mads og Citroën C3 Rally2 er en perfekt kombinasjon får å nå dette målet, sier Didier Clément i Citroën Racing

Østberg og Eriksen vant fire av fem løp i 2020 på svært variert underlag. Is i Monte-Carlo, snø i Sverige, raske grusveier i Estland og sikret mesterskapet på italiensk asfalt. Nå har de stor tro på ny suksess med en C3 Rally2 som har fått flere viktige oppgraderinger for årets sesong.

- Jeg er selvsagt utrolig glad over å få fortsette samarbeidet med Citroën Racing. Vi har blitt godt kjent og mesterskapet i 2020 viser hvor godt vi jobber sammen. Jeg har vært tung involvert i utviklingen av C3 Rally2, og jeg er stolt over å få konkurrere i den på høyt internasjonalt nivå. Det å forsvare tittelen med et nytt team blir utfordrende. Vi har imidlertid jobbet sammen med Citroën Racing og Tagai Racing Technology for å få plass et godt opplegg. Selv om det tok litt tid å finne en god løsning, er jeg sikker på at vi har satt sammen en pakke som er god nok til å nå målene våre, sier Østberg.

Den norske duoen vil kjøre full sesong i WRC 2, men hvilke løp Østberg og Eriksen skal kjøre er enda ikke bestemt. I tillegg til WRC 2, vil de også kjøre de åtte rundene i det ungarske mesterskapet.

Kontakter

Bilder

Lenker

Om PSA Norge

PSA Norge
PSA Norge
Solheimveien 7
1473 Lørenskog

67 92 60 00

Følg saker fra PSA Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra PSA Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra PSA Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom