PSA Norge

Citroën gir C3 mer personlighet og komfort

Del

Med et klart pek mot fremtidens designspråk, viser Citroën de første bildene av en oppgradert C3.

Den kompakte småbilen C3 har vært en svært viktig bil for Citroën gjennom mange år – og hele 750.000 biler har rullet ut til kundene siden 2016. Nå får den ny front med oppgraderte lys, og mulighet for å gi bilen ditt helt eget uttrykk gjennom 97 ulike fargekombinasjoner.

Fronten på C3 markerer en ny retning for uttrykket vi etter hvert vil finne i hele modellutvalget til Citroën. Tydelig inspirert av konseptbilen CXPERICENCE, som ble vist på bilutstillingen i Paris i 2016, der merkets kjente vinkler også gjenspeiles i frontlyktene som har fått ny LED-teknologi.

Fra siden preges C3 av tre Airbumps – Citroën sine karakteristiske støtputer - de henter farge fra hva kunden ellers har valgt for sin bil.

En bil for individualisten

Med nye farger tilgjengelig, både på tak, speil, Airbumps og på bilen forøvrig – øker mulige kombinasjoner fra 36 til 97. Helt nye farger sammen med nye 16- og 17-tommers hjul – bidrar til å gi C3 et moderne utseende som vil synes tydelig ute på veien.

- Undersøkelser viser at kundene i B-segmentet er mer opptatt av design enn i resten av markedet (34 prosent mot et gjennomsnitt på 22 prosent).

Innvendig oppgraderes C3 med to nye farge- og materialvarianter som bidrar til å skape et moderne interiørmiljø.

Klasseledende komfort

- I tråd med filosofien til Citroën, så gjøres det ikke noen kompromisser når det kommer til komfort for fører og passasjerer, sier Ole Stefan Nedenes, merkesjef for Citroën hos Bertel O. Steen.

Han viser til introduksjonen av Citroëns avanserte komfortseter - som gir deg tilnærmet samme komfort som du forventer hjemme i din egen stue. Setene er bygget opp med tykkere skum, som økes fra 2 til 15 millimeter, bedre korsryggstøtte og etter ønske fra kundene: Armlene på førersetet.

Godt utvalg av førerstøttesystemer

For økt sikkerhet er C3 utstyrt med hele 12 ulike førerstøttesystemer. Det inkluderer utstyr som parkeringsassistent, ryggekamera, aktiv nødbrems med fotgjengeroppdagelse, blindsonevarsling, bakkestartassistent, skiltleser og varsling ved kryssing av kantlinjer.

I tillegg kommer C3 med oppkoblede tjenester for navigasjon, infotainment og varsling ved uhell.

Nye oppdatert C3 er på plass til sommeren.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om PSA Norge

PSA Norge
PSA Norge
Solheimveien 7
1473 Lørenskog

67 92 60 00

Følg saker fra PSA Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra PSA Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra PSA Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom