PSA Norge

Citroën ë-Spacetourer: Perfekt elbil for mine, dine og våre!

Del

Gjennom mange år har Citroën vært en pioner innenfor flerbruksbiler. Med helt nye ë-Spacetourer kommer endelig en ekte elektrisk MPV som fyller transportbehovet til en moderne familie, hoteller, skoler eller andre profesjonelle aktører.

Fleksibiliteten optimaliseres ved at Citroën ë-Spacetourer leveres i tre lengder, 4,6 meter, 4,95 meter og 5,3 meter. Høyden er begrenset til 1,90 slik at den også lett går inn i parkeringshus.

Om du velger den lengste av de tre utgavene, kan du frakte ni personer og 1.500 liter bagasje, eller for familien, fem personer og 3.000 liter bagasje. Har du transportbehov utover dette, kan du glede deg over at bilen også kan trekke tilhenger på 1.000 kg.

100 prosent elektrisk

Nye ë-SpaceTourer – fortsetter Citroëns elektrifisering inn i 2020, sammen med C5 Aircross Hybrid SUV, Ami og varebilen ë-Jumpy.

- Dette er en bil vi har store forventninger til, den fyller et segment der det så langt ikke har vært elektriske alternativer. Nå kan endelig også både storfamilier og andre som har behov for å transportere fler enn fem personer og bagasje nyte godt av et utslippsfritt alternativ, sier Ole S. Nedenes, merkesjef for Citroën hos Bertel O. Steen.

Med to batteripakker på henholdsvis 50 kWt og 75 kWt har Citroën ë-SpaceTourer en rekkevidde på henholdsvis 230 km og 330 km etter WLTP. Takket være 100 kW hurtiglading og mulighet for en ombordlader på 7,4 kW eller 11 kW – lader du bilen over natten, eller til 80 prosent på mellom 30 og 45 minutter avhengig av batteristørrelsen.

Ekstremt fleksibel

ë-SpaceTourer blir tilgjengelig i fire ulike versjoner. De to familievariantene Feel og Shine, kan bestilles med inntil 9 seter. For maksimal fleksibilitet kan setene justeres i lengderetning, eller fjernes helt. Det betyr at du kan beholde bare den fremre seteraden, og boltre deg med enorm bagasjeplass.

ë-SpaceTourer Business blir tilgjengelig med 5 til 9 seter og er perfekt for hoteller, taxi og andre som har behov for en romslig persontransport.

Topputgaven ë-SpaceTourer Business Lounge har tre-sone klimaanlegg, skinnseter og mulighet for at passasjerene på andre og tredje seterad kan sitte mot hverandre. For økt komfort leveres elektrisk drevne skyvedører på begge sider.

Komfort og sikkerhet i toppklasse

ë-SpaceTourer er bygget på PSA-gruppens EMP2-plattform, noe som gir tilgang til alle moderne sikkerhetssystemer som vi kjenner fra resten av personbilene fra Citroën. Via din smarttelefon kan du styre både lading og forvarming. Infotainmentsystemet støtter selvsagt både Android Auto og Apple CarPlay.

En smart detalj er også muligheten for bare å åpne bakvinduet, noe som gjør at du enkelt kan plassere handleposer eller andre ting i bagasjerommet, også uten å åpne hele bakluken.

Citroën ë-SpaceTourer kommer til Norge mot slutten av året.

Kontakter

Bilder

Lenker

Om PSA Norge

PSA Norge
PSA Norge
Solheimveien 7
1473 Lørenskog

67 92 60 00

Følg saker fra PSA Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra PSA Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra PSA Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom