PSA Norge

Citroën C3 Aircross: Komfortabel og praktisk

Del

Når Citroën C3 Aircross får en solid oppdatering, beviser den at du ikke trenger å ofre komfort og praktiske løsninger, selv om du velger en høyreist kompakt SUV.

Fronten, er som søskenmodellene C3 og ë-C4, sterkt inspirert av konseptbilen CXPERIENCE. C3 Aircross får nå LED-lys, noe som bidrar til økt sikkerhet og et tøffere utseende. Den markerte skliplaten understreker sammen med et høyere panser også SUVens høye bakkeklaring og robuste uttrykk.

- C3 Aircross er en moderne og svært komfortabel SUV skreddersydd for de utfordringene som hverdagen byr på, sier Ole S. Nedenes, merkesjef for Citroën hos Bertel O. Steen.

Klasseledende på komfort og fleksibilitet

På plass i nye C3 Aircross er det ikke noen tvil, med sine Advanced Comfort seter tilbyr den en komfort som er unik i denne klassen. Den ekstra bredden og polstringen i setene gjør at du sitter like komfortabelt som hjemme i din egen stue. Setene kombinerer det myke i senter av setet, med tilstrekkelig tykkere og mer strukturert skum i sidestøttene.

Til tross for en kompakt lengde på 4,16 meter, byr C3 Aircross på rikelig med plass både til personer og bagasje. Takket være muligheten for å skyve baksetene inntil 15 centimeter i lengderetningen, og med et passasjersete foran som kan legges ned, kan du transportere objekter på inntil 2,40 meter. I fremste posisjon øker C3 Aircross bagasjeplassen fra 410 til 520 liter, eller hele 1289 liter med alle setene lagt ned.

I tillegg til de skyvbare baksetene, har nye C3 Aircross tatt med seg flere smarte løsninger fra flerbruksbilene. Et eksempel er den nye store midtkonsollen som du har tilgang til både fra for- og baksetene. I tillegg er det rikelig med oppvaringsrom, både foran og bak.

Sikker og smart i hverdagen

Nye C3 Aircross har fått en ny 9-tommers skjerm som gir en bedre brukeropplevelse og øker sikkerheten bak rattet. Infotainmentsystemet støtter selvsagt Android Auto og Apple CarPlay i tillegg til at Citroën Connect Nav sørger for at du, takket være oppdatert trafikkinformasjon, finner den raskeste veien helt frem til målet.

C3 Aircross kommer med 12 intuitive førerassistentsystemer som gjør hverdagslivet enklere og sikrere. Det inkluderer utstyr som head-up-display, skiltgjenkjenning, automatisk nødbrems, parkeringsassistent, og et forbedret ryggekamera som gir deg full oversikt over hva som foregår bak bilen.

For ytterligere å bidra til å ta deg helt opp og ned til hytta, kommer C3 Aircross med Citroens Grip Control i kombinasjon med bakkenedkjøringsassistent, et system som gir deg økt sikkerhet, særlig på glatte vinterveier.

Fortsatt er C3 Aircross utstyrt med et utvalg av effektive bensin- og dieselmotorer i kombinasjon med manuell eller automatkasse.

Finn ditt uttrykk

Tilpasningsmulighetene for nye C3 Aircross har blitt enda større, og med et utvalg på totalt 70 ulike kombinasjoner av farge på bil, tak og detaljer.

Også innvendig har kunden muligheter til å gi bilen sitt eget uttrykk. Fire ulike interiørfarger lar deg velge fra det klassiske rene og nøytrale, til det mer urbane og moderne. Toppnivåene Metropolitan Graphite og Hype Grey henter frem samme elegante uttrykk som vi finner i nye ë-C4.

En ny oppgradert C3 Aircross finner veien til norske forhandlere denne sommeren.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om PSA Norge

PSA Norge
PSA Norge
Solheimveien 7
1473 Lørenskog

67 92 60 00

Følg saker fra PSA Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra PSA Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra PSA Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom