Cisco Norge

Cisco Norge topper «Great Place to Work»-kåring – med alle ansatte på hjemmekontor

Del

Cisco er kåret til Norges beste arbeidsplass, og går samtidig til topps i den internasjonale kåringen. Ledelsen ser på tillit og fleksibilitet som et konkurransefortrinn.

Først og fremst er det veldig gøy for oss i Cisco å få en slik anerkjennelse. Jeg er utrolig stolt av alle som jobber i Cisco Norge og av den innsatsen de legger ned. Dette er deres fortjeneste mer enn noe annet, sier Trine Strømsnes, administrerende direktør i Cisco Norge.

Det er det internasjonale analyse- og rådgivingsselskapet Great Place to Work som står bak kåringen, hvor medarbeidere ved nesten 600 bedrifter i Norge ble bedt om å svare på en lang rekke spørsmål om tillit, stolthet og fellesskap på sin arbeidsplass. Ifølge årets undersøkelse oppgir hele 95 prosent av alle ansatte i Cisco Norge arbeidsplassen som et fantastisk sted å jobbe.

Godt forberedt

Med alle ansatte på hjemmekontor, har ledelsen jobbet hardt for at medarbeiderne skal føle en stor grad av trygghet og fleksibilitet - noe Cisco mener er viktig for å oppmuntre til økt kreativitet og nytenkning.

– Det er ingen tilfeldighet at Cisco stikker av med seieren i pandemi-året. Få selskaper har vel vært bedre forberedt enn oss - både fra et teknologisk og kulturelt perspektiv. Å få ansatte til å arbeide eksternt har vært den enkle delen - kultur og ledelse er mye vanskeligere. Derfor har det hele veien vært viktig for oss å bygge tillit, og gi alle våre medarbeidere friheten til å legge opp sin egen arbeidshverdag. I Cisco ønsker vi at folk skal skille seg ut og være seg selv, forteller Strømsnes. 

Verdensledende videokonferanseteknologi

Cisco Norge har hovedkontor på Lysaker utenfor Oslo. Utviklingsavdelingen her er en del av samhandlingsplattformen Cisco Webex, og teller 400 ansatte som representerer det ledende miljøet i verden for utvikling av høykvalitets videokonferanseutstyr.

– Det har vært et privilegium for oss å kunne tilby sømløs videokonferanseteknologi gjennom Webex under pandemien. Ikke bare har dette hatt stor betydning for våre kunder og samarbeidspartnere, men vi ser også at våre egne ansatte har vært veldig godt rustet. Vi har alltid hatt en fleksibel arbeidskultur, ikke minst fordi alle ansatte har tilgang til verdens beste videokonferansesystem på pulten hjemme, sier Snorre Kjesbu, administrerende direktør for samhandlingsenheter i Cisco.

Til topps i den globale kåringen

Også utenfor Norges grenser gjør Cisco det meget bra, og har kapret førsteplassen i årets globale kåring. I likhet med CEO i Cisco, Chuck Robbins, har Strømsnes hatt klare ambisjoner om å gjøre Cisco til Norges beste arbeidsplass da hun overtok stafettpinnen i 2019.

–  Jeg er ikke overrasket over hverken den nasjonale eller globale kåringen, for jeg ser hver dag hvilken fantastisk organisasjon dette er. Vi bruker mye tid på at våre ansatte skal ha det så bra som mulig uavhengig av hvor de jobber fra, og derfor blir jeg utrolig glad og stolt når vi ser at dette er noe våre medarbeidere mener vi lykkes med å gjøre, sier Strømsnes.

Inkluderende og meningsfylt arbeid

Cisco Norge stikker av med seieren i kategorien 200-499 medarbeidere. Jannik Krohn Falck, administrerende direktør i Great Place to Work Norge, trekker frem blant annet friheten Cisco Norge gir sine medarbeidere til å skape en arbeidsplass som er inkluderende og trygg.

– I Cisco lages løsninger som kan forbedre hvordan mennesker over hele verden jobber og lever. Spisse albuer legger ikke til rette for innovasjon, her er det skarpe hoder og myke verdier som gjelder. I Cisco får ansatte styre sin egen tid og frihet til å skape en arbeidsplass som passer for hver enkelt. De har en bevisst kultur som ansvarliggjør alle, og hvor det er forventet at alle tar grep for å skape en arbeidsplass hvor man føler seg trygg, inkludert og rettferdig behandlet. I Cisco er de opptatt av at arbeidet skal være meningsfylt både for nåværende ansatte og fremtidige kolleger, sier Falck.

Les mer om Norges beste arbeidsplasser og årets kåring på greatplacetowork.no

Kontakter

Bilder

Om Cisco Norge

Cisco Norge
Cisco Norge
Philip Pedersens vei 1
1366 Lysaker

https://www.cisco.com/c/no_no/index.html

Om Cisco:
Cisco (NASDAQ: CSCO) er en av verdens største teknologivirksomheter. Siden 1984 har våre ansatte, produkter og partnere sørget for at samfunnet trygt kan logge på og gripe morgendagens digitale muligheter i dag. Oppdag mer på newsroom.cisco.com og følg oss på Twitter @Cisco.

Følg pressemeldinger fra Cisco Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Cisco Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Cisco Norge