Circle K Norge

Circle K tilbyr kundene å lade elbilen hjemme

Del

Som et av de første selskapene i bransjen ruller Circle K ut et integrert ladetilbud for hjem og arbeidsplasser. Målet er å skape den beste og enkleste totale ladeopplevelsen.

- Før kom kundene til oss, nå kommer vi hjem til dem! Dette blir en helt ny opplevelse for både eksisterende og nye kunder. Vi skal knytte lading på veien sammen med lading hjemme, på arbeidsplassen og andre steder man måtte ha behov, sier Marius Blaker Høgevold, leder for hjemmelading i Circle K.

Fra å være et nettverk av energistasjoner med et stort antall ladere langs veien kommer nå Circle K hjem til kundene. Målet er å gi kundene tilgang til ladeløsninger tilpasset behov og forbruk.

- Circle K har lang erfaring med å gjøre det enkelt for kundene langs veien. Vi tror vi kan gjøre det samme hos kunden både hjemme og på arbeidsplassen. Cirka 50 prosent av norske elbileiere har ikke hjemmelader. Vi tilbyr attraktive løsninger til en meget konkurransedyktig pris og muligheten til å få fordeler når man kjører langs veien også.

Circle K tilbyr bestilling, installasjon og oppfølging gjennom circlekcharge.no. Selskapet har satt opp et dedikert team som har utviklet og pilotert ladeløsninger som allerede er oppe hos utvalgte kunder.

- Det er flere aktører der ute allerede, men markedet er i sterkt vekst, og med responsen vi har fått fra kunder så langt, lover dette godt for fremtiden.

Hjemme, jobb og på veien

For Circle K er E-Mobility et sentralt satsingsområde. Circle K har ambisiøse planer for å utvide ladetilbudet på en rekke steder for å gjøre det enklere for kundene å få ladet. Innen første halvår av 2020 vil Circle K doble antall ladesteder, firedoble antall ladepunkter og tidoble ladekapasiteten i sitt norske stasjonsnettverk.

Et av målene med satsingen på hjemmemarkedet er å gi kundene tilgang til dette nettverket gjennom en dedikert app som gir oversikt og rabatt langs veien.

- Vi skal levere enkel lading der du der. For oss betyr det å gi kundene det beste tilbudet langs veien og det beste tilbudet hjemme og på arbeidsplassen og knytte disse sammen.

Med Circle K’s dedikerte ladeapp vil hjemme- og bedriftskundene få tilgang til Circle K’s utbredte ladenettverk og eksisterende og nye Extra Club-medlemmer vil få rabatt på hurtiglading.

Snart lanseres også en totalløsning for bedrifter, som kan inkluder hurtiglading, lading på arbeidsplassen og ladere hjemme hos de ansatte – alt på én faktura.

Satser på norsk teknologi

Circle K tilbyr innovative hjemmeladere fra norskproduserte Easee.

- Easee-boksen er markedets mest fremtidsrettede løsning som gjør ladingen enkel, smart og kostnadsbesparende. Vi er svært fornøyde med at vi kan tilby noe av det fremste innen norsk ladeteknologi. Det vil komme kundene våre til gode.

I tillegg til Easee tilbyr Circle K Mennekes Compact-ladere som er en meget god standardløsning.

For større anlegg, slik som borettslag, sameier og arbeidsplasser, tilbyr Circle K to type ladebokser. Easee har en innovativ løsning også for dette segmentet, i tillegg til Zaptec, som har tatt det norske markedet med storm. Begge produkter er trygge valg, men kundens behov avgjør hva som er det optimale i hvert tilfelle.

- Det å kjøpe ladeboks kan være ganske komplisert i dag. Vårt overordnede mål er å ha den beste løsningen, som er både enkel å kjøpe og bruke. Dette gjør vi blant annet ved å tilby de mest attraktive ladeboksene, og inkludere en installasjonspakke som gjør at kunden ikke trenger å foreta en separat bestilling av dette.

Les mer om hjemmelading på www.circlekcharge.no


For mer informasjon kontakt:

Marius Blaker Høgevold
Leder for hjemmelading i Circle K
Mobil: +47 952 77 367
Email: MariusBlaker.Hogevold@circlekeurope.com

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Circle K Norge

Circle K Norge
Circle K Norge
Schweigaards gate 16
0191 Oslo

https://www.circlek.no/

Circle K Norge er en del av Alimentation Couche-Tard Inc. («Couche-Tard») som er en verdensledende aktør innen drivstoff og detaljhandel med hovedkvarter i Laval, Canada.

Vi var tidligere eid av Statoil ASA, skilt ut som eget selskap på børs i 2010 og kjøpt opp av Alimentation Couche-Tard Inc. (ACT) i 2012. Vi het tidligere Statoil Fuel & Retail Norge AS, men som følge av eierskifte endret vi selskapsnavn til Circle K Norge i april 2016.

Statoil-stasjonene ble merket om til Circle K fra mai 2016 til mai 2017 i forbindelse med at Couche-Tard samler alle sine convenience-virksomheter under det globale merkenavnet Circle K. 

Vi har vært i det norske markedet siden 1920 (MIL) og siden det operert under ulike merkenavn; - MIL, BP, Norol, Statoil og nå Circle K. Selskapet har dermed vært med på en reise fra å være bensinstasjoner med bilservice til nå å være energistasjoner for bil og de reisende gjennom også vårt stadig økende tilbud innen convenience.

Circle K Norge driver 469 drivstoffutsalg i Norge hvorav 284 er fullservice bensinstasjoner og butikker. Vi har også en rekke terminaler og depoter som forsyner stasjoner og kunder i hele Norge.

Vår visjon er å bli den foretrukne destinasjonen for servicehandel og drivstoff. Vårt kundeløfte er «Take it Easy» og vår oppgave er å gjør kundens liv litt enklere hver eneste dag.

Ca. 3 000 personer jobber på våre kontorer og stasjoner over hele landet. Servicekontoret for Circle K Norge ligger i Oslo. Circle K er markedsleder og ledende innen vår bransje i Norge.

Følg saker fra Circle K Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Circle K Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Circle K Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom