Circle K Norge

Circle K forsterker satsningen på elbil-lading, henter nye profiler inn i ledelsen

Del
Circle K satser tungt på elbilsektoren, og har i en årrekke bygget ut et omfattende ladenettverk. Nylig kjøpte selskapet seg inn i Schibsteds lade-app Elton, for å gjøre tilgangen til ladere enklere for kundene.
Circle K har hentet inn to tunge profiler til arbeidet med omstillingen til elektrisk mobilitet: Jan Hansteen Solhøy og Elin Bøe. Foto: Circle K
Circle K har hentet inn to tunge profiler til arbeidet med omstillingen til elektrisk mobilitet: Jan Hansteen Solhøy og Elin Bøe. Foto: Circle K

Nå forsterker Circle K satsningen ytterligere ved å hente inn to tunge profiler til arbeidet med omstillingen til elektrisk mobilitet.

Jan Hansteen Solhøy kommer nylig fra stillingen som CTO hos Vipps, der han de siste årene har hatt ansvaret for utviklingen av teknologiorganisasjonen, Vipps’ tekniske plattform og teknologistrategi. Jan har i tillegg både strategisk og operativ erfaring fra telecom, operatør- og IT-markedet. Solhøy går inn i stillingen som teknologidirektør i eMobility. «Mitt mål er å gjenskape mye av den forenklingen jeg har vært med på innen betalingstjenester», sier Solhøy. «eMobility-enheten i Circle K er i realiteten en teknologisk start-up i et stort globalt firma. Jeg gjenkjenner mange trekk fra den reisen vi har hatt med Vipps. Vi utvikler fundamentet for denne satsingen med utgangspunkt i den skandinaviske «EV laben», hvor konsepter og strategi kan testes tidlig, med tanke på videre utrulling i Circle K sitt globale nettverk», sier han.

Elin Bøe har totalt 18 års erfaring fra merkevarekonsernet Orkla, inkludert 4 år som konsernets merkevaredirektør. Bøe tiltrer stillingen som salgs- og markedsdirektør i eMobility, med ansvar for salg, markedsføring og kommunikasjon i privat- og bedriftsmarkedet i Europa. «Vi er fullstendig klar over behovet for enkle og sømløse løsninger for el-bilister, jeg kjører elbil selv,» sier Elin Bøe. «Jeg gleder meg til å bringe inn min kommersielle merkevarekompetanse i denne sektoren. Jeg og teamet skal ikke bare utvikle det beste og mest sømløse ladetilbudet i bransjen, vi skal også bygge den sterkeste merkevaren og kundeopplevelsen», sier hun.

I løpet av siste to år har eMobility i Circle K mer enn tredoblet antall ansatte i den globale enheten med base i Oslo og Warszawa, og har fortsatt store vekstambisjoner i takt med at ladetilbudet nå globaliseres fra utgangspunktet i Skandinavia.
«Vårt team er selskapets inkubator både innen forretningsutvikling og innovasjon på dette området. Med Elin og Jan på laget, står vi sterkere enn noen gang i arbeidet med å gi kundene det beste tilbudet innen elektrisk mobilitet», sier Håkon Stiksrud, leder for eMobility i Circle K.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Circle K har hentet inn to tunge profiler til arbeidet med omstillingen til elektrisk mobilitet: Jan Hansteen Solhøy og Elin Bøe. Foto: Circle K
Circle K har hentet inn to tunge profiler til arbeidet med omstillingen til elektrisk mobilitet: Jan Hansteen Solhøy og Elin Bøe. Foto: Circle K
Last ned bilde

Om Circle K Norge

Circle K Norge
Circle K Norge
Schweigaards gate 16
0191 Oslo

22962000https://www.circlek.no/

Vi kaller oss energistasjon, helt enkelt – fordi vi tilbyr energi til bilen og deg som er på farten.

Om Circle K Norge AS

  • Circle K Norge driver 456 energistasjoner i Norge, 259 av dem er bemannede stasjoner som tilbyr drivstoff, bilvask, kaffe og mat.

  • Vi bygger ut vårt nettverk av hurtigladere, over 100 stasjoner har til sammen 800 hurtigladere for elbiler.

  • Vi er også drivstoffgrossist og har en rekke terminaler og depoter som forsyner stasjoner og kunder i hele Norge.

  • Ca. 3 000 personer jobber på våre kontorer og stasjoner over hele landet.

  • Circle K har en hundreårig historie i Norge, som Norsk Brændselsolje A/S med merkenavnene MIL og BP, Norsk Olje as (Norol), Statoil Norge AS og Statoil Fuel & Retail AS (Statoil) og nå Circle K Norge AS (Circle K).

Om Couche-Tard

  • Circle K er en del av Alimentation Couche-Tard Inc. («Couche-Tard»), en ledende, global aktør innen eMobility, drivstoff og detaljhandel med hovedkvarter i Laval, Canada.
  • Couche-Tard opererer i 24 land med nesten 14 100 butikker, hvorav omtrent 10 700 tilbyr drivstoff til veitransport. Omtrent 122 000 mennesker er ansatt i hele nettverket.

Følg pressemeldinger fra Circle K Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Circle K Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Circle K Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom