Circle K Norge

Circle K elsker Norge - vi er klare

Del

Alimentation Couche-Tard og deres globale varemerke Circle K har gjort det helt klart : « Ja, Will Ferrell – Circle K elsker Norge, og vi er klare til å ta deg imot! » Circle K er en ledende aktør med sitt tilbud til el-bilister og Norge er globalt testlaboratorium for Circle K.

Skuespiller Silje Torp Færavaag og ansatte på Circle Ks stasjoner i Norge spiller hovedrollene i den nye globale kampanjen.
Skuespiller Silje Torp Færavaag og ansatte på Circle Ks stasjoner i Norge spiller hovedrollene i den nye globale kampanjen.

Før og under Superbowl I USA har General Motors lansert en stor elbilsatsing der komiker Will Ferrell går til angrep på Norge fordi vi ligger foran USA i elektrifisering av bilparken.

Circle K har svart med en egen global kampanje der skuespiller Silje Torp Færavaag og ansatte på våre stasjoner i Norge spiller hovedrollene: https://youtu.be/bPsFziaUj2A

Og vi ønsker Will Ferrell velkommen når han «kommer for å knuse oss»: https://fb.watch/3wMXIiP_ZP/

Vi er klare!

Circle K har flere hurtigladere på bensinstasjonene og flere hjemmeladere ute hos sine kunder enn noen annen bensinstasjonskjede I Norge. De siste tre årene har Norge vært utpekt som globalt laboratorium for Circle Ks satsing på elektrifisering og utvikling av gode kundetilbud til el-bilister.

Circle Ks dedikerte e-mobility team på 30 personer arbeider på fulltid med å utvikle tilbudet og høste alle mulige erfaringer om elektrifisering og veien til en mer bærekraftig framtid.

I år har vi startet arbeidet med å anvende denne kunnskapen i det nordamerikanske markedet, planen er å være klar når store mengder el-bilister ruller ut på amerikanske veier om kort tid for å kunne gjøre hverdagen deres så enkel som mulig.

“Vi er glade over å ha fått en god start I Norge, hvor Circle Ks tilbud står høyest I el-bilistenes bevissthet. Vi treffer denne kundegruppen på stasjonene, hjemme og på arbeidsplassen og utvikler de bestetotalløsningene for elbilisters behov. Med et sterkt team, økende kunnskap og stadig bedre stasjoner i Norge har vi bygget opp et unikt kunnskapsgrunnlag, og vi gleder oss til å anvende denne kunnskapen i en global utrulling, inkludert Nord-Amerika i de kommende månedene og årene”, sier Brian Hannasch, President & CEO i Couche-Tard, selskapet bak Circle K. 

“I vårt testlaboratorium for tilbudet til el-bilister i Norge har vårt dedikerte mannskap fått flere års erfaring i det mest modne markedet for elbiler. Vi er alltid opptatt av å tilby den beste kundeopplevelsen, og Norge gir oss de perfekte mulighetene for å prøve ut første generasjons teknologi, både ladere, kjøretøy, betaling og digitale løsninger. Jeg er stolt over at norske el-bilister har Circle K høyest i bevisstheten og jeg ser fram til å utvikle nettverket av hurtigladere og tilbudet til el-bilister både i og utenfor Norge, sier Hans-Olav Høidahl, Executive Vice President Europe i Circle K.

Circle K har nå mer en 500 hurtigladere med høy kapasitet på sine stasjoner I Norge, en kombinasjon av egne ladere og ladere fra partnerne Tesla, Ionity og Mer. De største stasjonene har nå ladeparker med 20-40 hurtigladere.

I Oslo, på Circle K Kiellandsplass, var vi først ute med å bytte ut bensinpumper med hurtigladere. Vi tilbyr også hjemmelading og har passert 4 200 ladere ute hos våre kunder.

Som etablert aktør I Norge, er selskapet nå klare til å anvende sin kunnskap og bygge ladenettverk i Nord-Amerika og resten av verden for å fortsette vår utvikling mot større bærekraft. I de neste månedene begynner oppbyggingen av ladenettverk I Nord-Amerika, først ute er Quebec I Canada og California I USA. Også her vil vi kombinere egne hurtigladere og partnerskap med andre aktører på våre stasjoner. Vi er klare!

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Skuespiller Silje Torp Færavaag og ansatte på Circle Ks stasjoner i Norge spiller hovedrollene i den nye globale kampanjen.
Skuespiller Silje Torp Færavaag og ansatte på Circle Ks stasjoner i Norge spiller hovedrollene i den nye globale kampanjen.
Last ned bilde
Den globale kampanjefilmen ble spilt inn på Circle K Økern i Oslo.
Den globale kampanjefilmen ble spilt inn på Circle K Økern i Oslo.
Last ned bilde

Om Circle K Norge

Circle K Norge
Circle K Norge
Schweigaards gate 16
0191 Oslo

https://www.circlek.no/

Circle K Norge driver 473 drivstoffutsalg i Norge, 304 av dem er fullservice bensinstasjoner langs veien som tilbyr drivstoff, bilvask, kaffe og mat. Vi er også drivstoffgrossist og har en rekke terminaler og depoter som forsyner stasjoner og kunder i hele Norge. Ca. 3 000 personer jobber på våre kontorer og stasjoner over hele landet.

Circle K Norge er en del av Alimentation Couche-Tard Inc. («Couche-Tard») som er en verdensledende aktør innen drivstoff og detaljhandel med hovedkvarter i Laval, Canada.

Vi het tidligere Statoil Fuel & Retail Norge AS, men endret selskapsnavn til Circle K Norge i april 2016. Statoil-stasjonene i Norge blir merket om til Circle K fra mai 2016 til mai 2017 i forbindelse med at Couche-Tard samler alle sine convenience-virksomheter under det globale merkenavnet Circle K.

Servicekontoret for Circle K Norge ligger i Oslo.

Følg pressemeldinger fra Circle K Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Circle K Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Circle K Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom