Bilder Nordic School of Photography

Christian Rølla aktuell med utstilling på Norsk Naturfotofestival 2019

Del

Fra 8. til 10. mars inviterer fotoskolen Bilder Nordic, i samarbeid med Norsk Naturfotofestival, til utstilling med tidligere student Christian Rølla. Han vil stille ut et utvalg av hans vakre og mektige landskapsfotografier i Follosalen på Thon Hotel.

Foto: Christian Rølla
Foto: Christian Rølla

Norsk Naturfotofestival arrangeres i Ski og er et samlingspunkt for fotografer over hele Norge som er interessert i naturfoto. Programmet denne helgen består av en rekke foredrag og utstillinger, i tillegg til en fotomesse med aktører fra ulike deler av fotobransjen. Tidligere Bilder Nordic-student Christian Rølla dokumenterer mennesker gjennom dokumentarfotografi, men er også en erfaren landskapsfotograf, og det er nettopp dette han er aktuell med under festivalen: 

«Fokuset i fotografiene er mystikk. Noe som er vakkert, undrende og muligens urovekkende. Jeg har funnet stor inspirasjon i Theodor Kittelsens arbeider» - Christian Rølla

Utstillingen står i nærheten av fotomessen og kan besøkes gjennom hele helgen. Mer informasjon om festivalen og utstillingen finnes her.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Foto: Christian Rølla
Foto: Christian Rølla
Last ned bilde

Lenker

Om Bilder Nordic School of Photography

Bilder Nordic School of Photography
Bilder Nordic School of Photography
Nedre Vollgate 8
0158 Oslo

24 14 66 80http://www.bildernordic.no

Bilder Nordic School of Photography er en fagskole i Oslo med seks ulike utdanninger innen foto, film og innholdsproduksjon. Skolen ble etablert i 2007, og har bygd opp et solid nettverk av anerkjente fotografer og bransjeaktører i inn- og utland. Blant skolens tidligere studenter finnes en rekke etablerte fotografer som har markert seg i konkurranser og utstillinger i inn- og utland.

Følg pressemeldinger fra Bilder Nordic School of Photography

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Bilder Nordic School of Photography på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Bilder Nordic School of Photography

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom