EVRY

Christian Pedersen blir ny leder for EVRYs nordiske konsulentvirksomhet

Del

(Oslo 22.05.2019) Christian Pedersen er utnevnt som ny Executive Vice President (EVP) for Nordic Consulting i EVRY.

Siden desember 2018 har Pedersen kombinert rollene som fungerende landssjef for EVRY i Norge og leder for den norske konsulentvirksomheten.

Nå inntar han den kombinerte rollen permanent, og får samtidig oppgaven med å etablere en ny, nordisk konsulentorganisasjon. Pedersen vil rapportere direkte til konsernsjef Per Hove og blir dermed også en permanent del av selskapets toppledergruppe.

Fremover skal Pedersen lede en organisasjon bestående av nærmere 2000 konsulenter i Norge og Sverige.

Den nye organisasjonen gjør det mulig for EVRY å jobbe spesialisert innen syv ulike områder på tvers av landegrenser til fordel for kunder og ansatte. Planene om å etablere en nordisk konsulentstruktur ble annonsert tidligere i år. Neste steg er å operasjonalisere denne.

- Etterspørselen etter konsulenttjenester i Norden er økende, og vi ser stort potensial for EVRY på dette området. Vi opplever stadig oftere at kunder har behov for kompetanse fra sammensatte team fra både Norge og Sverige for å kunne løse mer komplekse prosjekter. Frem til nå har Christian ledet den norske konsulentvirksomheten, nå får han også ansvar for resten av Norden, sier konsernsjef Per Hove.

Pedersen skal jobbe tett sammen med resten av ledergruppen med å posisjonere selskapet i det nordiske markedet og sikre vekst og enda bedre kundeopplevelser.

- For å kunne være i stand til å løse kundenes stadig mer komplekse utfordringer, ser vi behov for tettere samarbeid og kompetanseutvikling internt i selskapet. For meg er dette en naturlig utvikling i reisen vi allerede har tatt fatt på. Sammen tar vi nå neste steg på veien mot å etablere et nordisk «powerhouse» bestående av de aller beste konsulentene i bransjen, sier Pedersen.

Konsernsjef Per Hove er fornøyd med at Pedersen går over i den nye rollen med nordisk ansvar.

- Christian har ledet flere viktige områder i EVRY etter at han kom til selskapet i 2014, og kan vise til gode resultater. Jeg er trygg på at han vil fortsette å realisere potensialet som finnes i en ny nordisk organisering av konsulenttjenestene våre fremover, sier Hove.

Christian Pedersen har jobbet i EVRY siden 2014. I 2016 ble han del av ledelsen i EVRY Norge, først som leder av forretningsområdet Region Øst, som i 2017 oppnådde rekordresultater innen viktige områder som omsetning, kundetilfredshet og engasjement blant medarbeidere. Siden august 2018 har han ledet EVRY Norges konsulentenhet og fungert som salgsdirektør for Norge.

Kontakt:

Eliese Laustsen Døvle
Kommunikasjonssjef
+47 906 64 194
eliese.dovle@evry.com

Bilder

Om EVRY

EVRY
Snarøyveien 30 A
1360 Fornebu

+47 23 14 50 00https://www.evry.no

Om EVRY

EVRY er et ledende nordisk tech- og konsulentselskap. Vårt nettverk består av verdens fremste digitale eksperter. Gjennom å utvikle og implementere nye teknologier, forbedrer vi prosesser og systemer, slik at menneskelige prestasjoner og brukeropplevelser hele tiden blir bedre. Nærhet til kunden er vår styrke, og vårt tankesett preges av nordiske verdier: ansvarlighet, kvalitet og sikkerhet. Vi tar med oss det beste fra Norden når vi leverer løsninger i mer enn 18 land. EVRY er notert på Oslo Børs, og våre 8 800 ansatte er lidenskapelig opptatt av å skape digitale fortrinn for mer enn 10 000 kunder. Sammen former vi fremtiden – i dag.

Følg saker fra EVRY

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra EVRY på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra EVRY

EVRY rapporterer et andre kvartal i 2019 med vekst innen konsulent- og applikasjonstjenester, som støtter selskapets strategiske retning12.7.2019 07:01:12 CESTPressemelding

(Fornebu, 12. juli 2019) EVRY rapporterer driftsinntekter for andre kvartal på 3 178 millioner kroner i 2019, sammenlignet med 3 286 millioner kroner i andre kvartal 2018. Driftsinntektene for årets første halvår var på 6 507 millioner kroner, som er en økning fra 6 494 millioner kroner for samme periode i fjor. Justert for valutaeffekter og oppkjøp, var den organiske veksten 0,1 % i første halvår 2019, sammenlignet med første halvår av 2018. Financial Services rapporterte en positiv organisk vekst i andre kvartal, mens de andre forretningsområdene var berørt av sesongsvingninger.

EVRY och Tieto går samman för att bli en ledande leverantör av digitala tjänster i Norden.18.6.2019 07:10:12 CESTPressemelding

(Fornebu / Espoo, 18 juni 2019) EVRY och Tieto tillkännager idag ett avtal om samgående för att bilda ett av de ledande digitala tjänste- och mjukvaruföretagen i Norden. Med en kombinerad omsättning på närmare 3 miljarder EUR och med 24 000 medarbetare blir det nya bolaget väl positionerat för att öka den digitala innovationstakten för nordiska företag och samhället i stort. De båda bolagen kompletterar varandra utifrån sin geografiska närvaro samt från ett kund- och erbjudandeperspektiv. Det nya bolaget får namnet TietoEVRY och kommer betjäna tusentals kunder inom såväl privat som offentlig sektor i mer än 90 länder.

EVRY og Tieto fusjonerer og skaper en ledende nordisk leverandør av digitale tjenester18.6.2019 07:00:43 CESTPressemelding

(Fornebu/Espoo, 18. juni 2019) EVRY og Tieto har i dag kunngjort en fusjonsavtale. Sammen skaper partene et konkurransedyktig selskap for digitale tjenester og programvare i Norden. Det fusjonerte selskapet vil ha en samlet omsetning på rundt 30 milliarder kroner og 24.000 medarbeidere. EVRY og Tieto er svært komplementære når det gjelder geografiske markeder, tjenesteportefølje og kunder. Selskapet vil bli kalt TietoEVRY og ha flere tusen kunder i privat og offentlig sektor i mer enn 90 land.