Christian Chramer midlertidig leder for Eksportstrategirådet

Del

Christian Chramer (47), til daglig områdedirektør i NHO med ansvar for medlem og region, går inn som midlertidig leder for Eksportstrategirådet fra og med fredag 1. oktober og til med 31. desember 2021.

Christian Chramer,  midlertidig leder for Eksportstrategirådet. Foto: Marius Fiskum
Christian Chramer, midlertidig leder for Eksportstrategirådet. Foto: Marius Fiskum

1. juli opprettet regjeringen Eksportstrategirådet. Eksportstrategirådet skal jobbe tett med næringslivet for å prioritere noen satsingsområder for norsk eksport basert på markedspotensial og norske fortrinn. Målet er økt verdiskaping fra norsk eksport og flere bedrifter som eksporter. Eksportstrategirådet vil jobbe tett med nåværende virkemiddelapparat.

Styret i Eksportstrategirådet satt har i gang rekrutteringen av en administrerende direktør. Christian Chramer (47), til daglig områdedirektør i NHO med ansvar for medlem og region, går inn som midlertidig leder fra og med fredag 1. oktober og til med 31. desember.

- Vi ønsker å komme raskt i gang med dette viktige arbeidet. Vi håper og tror mange vil søke på jobben, og er samtidig veldig glad for at Christian kan kaste seg rundt å dra det administrative arbeidet i gang, sier styreleder Arvid Moss.

Søknadsfristen for jobben som administrerende direktør går ut 17. oktober. Eksportstrategirådet er lokalisert i Ålesund, og skal ha 10-15 ansatte.

Christian Chramer har tidligere vært kommunikasjonsdirektør i NHO, regiondirektør for NHO Troms og Svalbard og kommunikasjonsdirektør og fiskeriutsending i Sørøst-Asia for Norges sjømatråd.

Kontakter

Arvid Moss
Styreleder i Eksportstrategirådet
mobil 920 54 013

Bilder

Christian Chramer,  midlertidig leder for Eksportstrategirådet. Foto: Marius Fiskum
Christian Chramer, midlertidig leder for Eksportstrategirådet. Foto: Marius Fiskum
Last ned bilde

Om Eksportstrategirådet

Eksportstrategirådet

Ålesund

Følg pressemeldinger fra Eksportstrategirådet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Eksportstrategirådet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.