NRK

Chris Carlsen blir ny NRKs nye distriktsredaktør i Oslo og Viken

Del

Chris Carlsen (45) er ansatt som ny distriktsredaktør i NRK Oslo og Viken. - Sammen skal vi jobbe for å gi publikum i Oslo og Viken det tilbudet de ønsker og trenger fremover, sier Carlsen.

Chris Carlsen / foto: Ole Kaland, NRK
Chris Carlsen / foto: Ole Kaland, NRK

Carlsen er i dag publiseringssjef i Oslo og Viken, og var tidligere distriktsredaktør i NRK Buskerud. Han har erfaring fra å lede både lokale og riksdekkende nyhetsredaksjoner. Han har blant annet vært redaksjonsleder for Dagsnytt og Alltid Nyheter, samt redaksjonssjef for riksnyheter, Her&Nå, P3 Nyheter, og Trafikkredaksjonen på Tyholt. Chris Carlsen er utdannet som journalist ved Høgskolen i Bodø, og har studert ledelse og endring ved NTNU.

-Jeg er veldig glad og stolt over å ha fått denne muligheten. Jeg gleder meg til å komme i gang og er ekstremt motivert for å ta fatt på oppgaven som redaktør for dette store og spennende distriktskontoret. Sammen skal vi jobbe for å gi publikum i Oslo og Viken det tilbudet de ønsker og trenger fremover, sier Chris Carlsen.

Regionredaktør i region Sør-Øst, Heidi Pleym sier en sentral oppgave blir å jobbe videre med hva NRK samlet sett skal tilby publikum i Oslo og Viken.

- Oslo og Viken har et bredt oppdrag i et befolkningstungt og viktig område for NRK. Det er helt avgjørende at NRK når ut med mer av innholdet digitalt og at vi lager mer journalistikk som treffer flere unge. Chris har ledererfaring fra både lokalt og nasjonalt nivå, og vil sammen med lederne og medarbeiderne sikre at vi utvikler journalistikken og løfter oss digitalt.

Carlsen tiltrer stillingen 3. januar.

Kontakter

Heidi PleymRegionredaktør i region Sør-Øst

Tel:472 85 164

Chris CarlsenDistriktsredaktør i Oslo og VikenNRK

Tel:922 88 925

Bilder

Chris Carlsen / foto: Ole Kaland, NRK
Chris Carlsen / foto: Ole Kaland, NRK
Last ned bilde
Chris Carlsen / foto: Ole Kaland , NRK
Chris Carlsen / foto: Ole Kaland , NRK
Last ned bilde

Lenker

Om NRK

NRK
NRK
Bjørnstjerne Bjørnsons plass 1
0340 Oslo

23 04 70 00http://www.nrk.no

Som allmennekringkaster skal NRK fylle viktige sosiale, kulturelle og demokratiske behov i det norske samfunnet. NRK tilbyr et bredt og variert medietilbud for det norske publikum gjennom NRK.NONRK TVNRK Radio, fem TV-kanaler og 14 radiokanaler. Nær ni av ti nordmenn tar daglig del i innhold fra NRK på en eller flere plattformer.

Følg pressemeldinger fra NRK

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NRK på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra NRK

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom