CHC Helicopter Service

CHC har vunnet ny kontrakt i norskehavet

Del

CHC Group er tildelt kontrakten med det østerrikske olje- og gasselskapet OMV (Norge), om helikoptertjenester til oljefeltet Hades/Iris i Norskehavet.

- Vi gleder oss til å jobbe som OMVs luftfartspartner på dette prosjektet, sier Helene Nesvåg, Sales Director for CHC i Europa, Midtøsten og Afrika (EMEA).

- Dette prosjektet gjør det mulig for oss å bygge videre på vår lange erfaring med å hjelpe olje- og gasskunder på den norske sokkelen, mens vi fortsetter å utvikle våre tjenester og teknologi for å møte etterspørselen på best mulig måte.

Prosjektet begynner i Q2 2019 med en flyvning til riggen Deepsea Bergen fra CHCs base i Kristiansund. Det vil bli opp til fire flyvninger i uken med et Sikorsky S92, som har en velprøvd sikkerhet- og tilgjengelighetsdokumentasjon.

- CHC er stolt av å kunne tilby trygg og pålitelig transport til kunder på norsk sokkel, sier sier Per Andre Rykhus, General Operations Manager, i CHC Helikopter Norge.

Vi ser frem til å hjelpe OMV med deres transportbehov i dette prosjektet, og vi er ivrige etter å komme i gang med å fly på vegne av dem når prosjektet er i gang neste år. 

Kontakter

Sue Fay
Kommunikasjonsdirektør CHC EMEA
+44 (0) 7796444762
Sue.Fay@chcheli.com
Communications@chcheli.com

Bilder

Om CHC Helicopter Service

CHC Helicopter Service
CHC Helicopter Service
Flyplassvegen 250
4055 Stavanger Lufthavn

http://no.chc.ca/

CHC Helikopter, som har 70 års erfaring innen sikkerhet, innovasjon og service, er verdensledende i å tilrettelegge for at kundene skal nå lengre, gjøre mer og komme trygt hjem. Dette inkluderer olje- og gasselskaper, statlige søk- og redningsselskaper, og organisasjoner som trenger helikoptervedlikehold og reparasjons- og vedlikeholdstjenester.

Følg pressemeldinger fra CHC Helicopter Service

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra CHC Helicopter Service på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra CHC Helicopter Service

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom