TV 2

Cathrine Fossum blir ny programleder for Sommerhytta

Del

Cathrine Fossum overtar etter Guri Solberg som programleder for Sommerhytta på TV 2. Solberg sier Cathrine Fossum er en stødig og dyktig dame som kommer til å lede Sommerhytta med stil.

Cathrine Fossum. Foto: Per Christian Lind/TV 2
Cathrine Fossum. Foto: Per Christian Lind/TV 2

Innspillingen av neste sesong av Sommerhytta er allerede godt i gang. I år er innspillingen lagt til idylliske Sveavannet i Lunner kommune på Hadeland.

Her konkurrer fire unge par om å vinne sin Sommerhytte.

Nytt av året er at Cathrine Fossum overtar som ny programleder etter Guri Solberg. Solberg ledet programmet i seks sesonger. Guri Solberg beskriver Cathrine som en stødig og dyktig dame som hun kommer til å lede Sommerhytta med stil.

- Jeg håper hun kommer til å kose seg like mye som meg blant de flinke hyttebyggerne, sier Guri Solberg

Fossum mener det er en ære å få lov til å ta over stafettpinnen fra Guri Solberg.

- Hun har gjort en utrolig god jobb. Sommerhytta er jo en stor suksess, mye takket være den dyktige gjengen som jobber med programmet – og ikke minst deltakerne. Det er kjempegøy å få lov til å bli med i gjengen. Jeg skal være meg selv, og få lov til å vise frem andre sider av meg, enn hva jeg gjør i nyhetene, sier Cathrine Fossum.

Programredaktør i TV 2 Kathrine Haldorsen er glad for å ha fått med seg Cathrine Fossum på laget.

- Cathrine er en veldig god programleder som blir en stødig erstatter for Guri. Hun er genuint glad i folk og blir en trygg havn for hyttefolket, sier programredaktør Kathrine Haldorsen i TV 2.

Kontakter

Bilder

Cathrine Fossum. Foto: Per Christian Lind/TV 2
Cathrine Fossum. Foto: Per Christian Lind/TV 2
Last ned bilde

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.TV2.no

Vi er TV 2

Vi er TV 2, et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom