Carl Aamodt er valgt til ny styreleder i Fiskebåt Sør

Del

Carl Aamodt (32) fra Kristiansand er valgt til ny styreleder i Fiskebåt Sør. - Jeg vil fortsette det gode arbeidet fra min forgjenger. Nye krefter, men stø og stabil kurs. Det er i næringens møte med det grønne skiftet viktigere enn noengang å sikre stabile rammer som gir norske fiskere nødvendig langsiktighet for sine investeringer, sier Aamodt.

Carl Aamodt, nyvalgt leder i Fiskebåt Sør. Foto: Aamodtfiskeri.
Carl Aamodt, nyvalgt leder i Fiskebåt Sør. Foto: Aamodtfiskeri.

Sørlendingen Aamodt tar over etter Stig Østervold fra Austevoll. Carl Aamodt startet fiskerikarieren på en reketråler som 15-åring. Senere har han utdannet seg til kystskipper og etablerte virksomhet sammen med to eldre brødre og øvrige partnere, både i hav og kystfiskegruppen.

Aamodt har tidligere organisasjonserfaring fra lokallagsarbeid i Kristiansand Fiskarlag samt ulike verv både i Fiskarlaget sentralt og i Fiskebåt-systemet.

- I løpet av våren kommer regjeringen med ny kvotemelding. Det er viktig at det der blir forankret tverr-politisk stabilitet for næringen. Vi er flere år på overtid. Ellers er jeg spesielt opptatt at vi for næringens beste får landet en god ny organiseringsmodell, som står seg over tid, sier Aamodt.

Fiskebåt Sør er et regionlag i Fiskebåt og dekker området fra Sognefjorden og sørover.
Medlemsmassen består av ringnotfartøy, pelagiske trålere, krabbe og stor-kystfartøy. 

Fiskebåt Sør sitt overordnede mål er å jobbe for en verdiskapende og bærekraftig differensiert fiskeflåte.

Kontakter

Bilder

Carl Aamodt, nyvalgt leder i Fiskebåt Sør. Foto: Aamodtfiskeri.
Carl Aamodt, nyvalgt leder i Fiskebåt Sør. Foto: Aamodtfiskeri.
Last ned bilde

Om Fiskebåt

Fiskebåt
Røysegata 15
6003 Ålesund

70 10 14 60http://www.fiskebat.no

Fiskebåt - havfiskeflåtens organisasjon, jobber for en miljøvennlig og lønnsom fiskeflåte, som leverer sunn mat fra bærekraftige bestander i verdens reneste havområder. 

Følg pressemeldinger fra Fiskebåt

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Fiskebåt på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Fiskebåt

- Kutt i havforskningen – alvorlig for fiskerinæringen5.12.2022 11:49:55 CET | Pressemelding

- 28 arbeidsplasser skal bort når forskningsfartøyet «Kristine Bonnevie» skal ut av instituttets tjeneste. Havforskningsinstiuttet (HI) må også kutte på andre områder og det er derfor klart at totalt sett vil en få færre toktdøgn og dermed også mindre bestandsforskning i 2023. Dette er svært beklagelig i en tid der vi har behov for mer forskning, sier styreleder i Fiskebåt Nord, Marius Ytterstad.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom