NRK

Carina Olset bytter beite

Del

NRK sportens Carina Olset slutter som programleder og reporter i NRK, og starter i kommunikasjonsbransjen.

Carina Olset, fra EM 2021. FOTO: NRK/Julia Marie Naglestad
Carina Olset, fra EM 2021. FOTO: NRK/Julia Marie Naglestad

- Jeg har hatt 16 fantastiske år i NRK, og er takknemlig for alle spennende oppgaver sammen med dyktige og flinke kolleger. Jeg føler meg heldig som i løpet av min tid i NRK ikke bare har fått jobbe med alt fra barne-tv og sport, men også underholdning, som i Idrettsgallaen i vinter, sier hun.

Tobarnsmoren sier samtidig at hun er i en fase i livet hvor hun ønsker å utvikle nye ferdigheter og få nye impulser.

- Det er jo heller ikke til å legge skjul på at det kan være krevende å jobbe mye kvelder, helger og i ferietider og samtidig få til en balanse med livet på hjemmebane, sier hun.

 I NRK har hun hatt en rekke stillinger som journalist, vaktsjef og programleder. Hun har bred erfaring fra nyhets- og sportsjobbing, underholdning, barne-tv og store direktesendinger.

NRKs sportsredaktør, Egil Sundvor, har forståelse for at Olset søker nye utfordringer, og ønsker henne lykke til videre som rådgiver i Corporate Communications.

- Det er trist å miste en svært dyktig medarbeider med bred sportslig og journalistisk kompetanse og som bidrar med engasjement og godt humør i alt hun jobber med. Nå gleder vi oss til at hun skal avrunde en strålende karriere i NRK med å lede oss gjennom kvinnenes fotball-EM i juli i sommer, sier Sundvor.

Og Carina Olset selv ser fram til å avslutte NRK-perioden på aller best tenkelige måte.

- Jeg gleder meg enormt til å gjøre tidenes innsats under EM i sommer, dette mesterskapet i England har vi sett fram til og planlagt lenge, så det blir en nydelig avslutning, sier hun.

Europamesterskapet i fotball for kvinner kan du se på NRK og TV2 fra 6. til 31. juli.

Kontakter

Bilder

Carina Olset, fra EM 2021. FOTO: NRK/Julia Marie Naglestad
Carina Olset, fra EM 2021. FOTO: NRK/Julia Marie Naglestad
Last ned bilde

Om NRK

NRK
NRK
Bjørnstjerne Bjørnsons plass 1
0340 Oslo

23 04 70 00http://www.nrk.no

NRK skal styrke demokratiet, samle og engasjere alle som bor i Norge. NRK er Norges offentlig eide allmennkringkaster med et bredt radio-, TV-, nett- og podkasttilbud, og ni av ti nordmenn bruker minst ett NRK-tilbud daglig. NRK har cirka 3300 ansatte fordelt på om lag 50 kontorer rundt om i landet.

Følg pressemeldinger fra NRK

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NRK på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra NRK

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom