Canal Digital

Canal Digital lanserer Netflix i sitt TV-tilbud

Del

Canal Digital fortsetter å utvikle og forbedre sitt TV-tilbud i tråd med kundenes ønsker og behov. Nå lanseres Netflix som en del av TV-opplevelsen.

Netflix på Canal Digitals OnePlace
Netflix på Canal Digitals OnePlace

I mars i år lanserte Canal Digital sitt helt nye TV-univers OnePlace, som er Norges første bygget på Googles Android TV-plattform. Canal Digital vil fra nå tilby Netflix på OnePlace, som blant annet betyr at de som har abonnement på denne tjenesten får enkel tilgang til titler fra Netflix sammen med øvrig innhold fra Canal Digital og Googles univers. 

-      "Vi har lovet kundene å samle det beste og mest relevante innholdet i vårt tilbud til dem. Ved å også tilby Netflix med det andre innholdet vi har, gir vi kundene tilgang til enda flere serier og filmer i tillegg til alt vårt andre innhold", sier Tone Krohn Clausen, produkt- og digitaldirektør i Canal Digital.

-      "Vi er begeistret for samarbeidet med Canal Digital for å gi kundene en sømløs tilgang til deres favoritter fra Netflix med filmer, serier, dokumentarer, barneinnhold og alt annet." sier Rene Rummel-Mergeryan, direktør for forretningsutvikling for Netflix EMEA. "Siden 4K og HDR støttes fullt ut gjennom Canal Digital, betyr dette at vårt prisbelønte innhold kan oppleves med den beste bildekvaliteten."

Flere lanseringer den siste tiden

Canal Digital utvikler kontinuerlig tilbudet til sine kunder, og har den siste tiden lansert flere filmer og serier i strømmetjenesten, samt muligheten til å laste ned innhold til mobil og nettbrett. Helt nylig kom også tjenesten «Start forfra» som har blitt godt mottatt av kundene. Samtidig som Netflix lanseres gjøres også en betydelig oppgradering av TV-opplevelsen med blant annet forbedret søk på tvers av TV- og stømmetjenesten til Canal Digital.

Netflix er en populær tjeneste i Norge,og kommer som et tilleggstilbud til et allerede stort utvalg. Canal Digital tilbyr både direkte tv-kanaler og nærmere 30.000 titler i sin strømmetjeneste, som gjør den til Norges største målt i antall titler. 

-      Lokalt innhold står som en grunnpilar i vårt TV-tilbud og rangerer høyt i popularitet av det som sees mest. Med Netflix utvider vi derimot bredden av det kundene kan få, noe som er helt i tråd med de moderne TV-vanene vi har i dag, sier Krohn Clausen.

Oppgraderingen med Netflix og forbedret søk skjer automatisk hos kunder som har OnePlace og er koblet til nett. Utrullingen starter i uke 45.

For mer informasjon, kontakt:

Tormod Sandstø
Director Nordic PR

+ 47 90 94 32 15
tormod.sandsto@canaldigital.no

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Netflix på Canal Digitals OnePlace
Netflix på Canal Digitals OnePlace
Last ned bilde
Netflix på Canal Digitals OnePlace
Netflix på Canal Digitals OnePlace
Last ned bilde
Netflix på Canal Digitals OnePlace
Netflix på Canal Digitals OnePlace
Last ned bilde

Om Canal Digital

Canal Digital
Canal Digital
Snarøyveien 30
1331 FORNEBU

67 89 00 00http://www.canaldigital.no/

OnePlace er Canal Digitals TV-plattform for fremtiden og første i Norge bygget i sin helhet på Android TV. Den gir tilgang til Googles univers av apper, spill og tjenester og har full støtte for 4K (UHD) og HDR. 

Følg saker fra Canal Digital

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Canal Digital på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Canal Digital

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom