C Spesialist AS

C Bariatri - først i Norge med ny reversibel slankeoperasjon

Del

Sammenlignet med andre, store slankeoperasjoner gir Endosleeve helt nye muligheter for overvektige, og med to åpenbare fordeler. De som gjennomgår inngrepet Endosleeve får ingen bivirkninger eller arr etterpå fordi magevolumet reduseres via munnen. I tillegg er Endosleeve reversibelt, som betyr at kroppen og magen kan tilbakeføres til slik den var før inngrepet.

Endosleeve
Endosleeve

Bare uker etter at Cbariatri lanserte Endosleeve i Norge har mange overvektige meldt seg på klinikkens tretrinnsprogram for vektreduksjon. Cbariatri mener den store interessen for Endosleeve skyldes slankeoperasjonens potensielle effekt (vekttap gjennom mindre magevolum) i kombinasjon med metodens skånsomme utførelse (ingen bivirkninger, ingen arr og reversibelt inngrep)

Slankeklinikken Cbariatri vil følge deltakere frem til ny, stabil vekt

Lege og daglig leder Lars Gullestad, om Endosleeve:

- Vi ønsker nå å følge et antall pasienter som ønsker å gjennomføre vårt tre-trinnsprogram, inkludert de som har behov for Endosleeve. Vi vil følge dem fra forberedelsene, via inngrepet og vektnedgangen og over til vedlikeholdsfasen og hvor målet er å beholde ny vekt permanent. Vi har stor tro på at Endosleeve er riktig behandling for mange av de som vurderer større slankeoperasjoner, men hvor enkelte operasjoner er svært vanskelig å reversere. Og for de som i tillegg er engstelige for bivirkninger, synlige arr og hvilke konsekvenser slankeoperasjonen vil ha for videre livsførsel. 

Reduserer magesekken – ingen quick fix

Endosleeve er et hjelpemiddel for vekttap hvor magevolumet reduseres. Når man mister kapasitet til å overspise vil metthet inntreffe raskere. Du får ikke behov for å spise deg mer enn passe mett. Samtidig er heller ikke denne slankemetoden en quick fix. De som gjennomfører Endosleeve må være motivert for å gjøre noe med kosthold og matvaner. Det er kombinasjonen av Endosleeve og kosthold som vil lykkes. For mange overvektige som ikke klarer å slanke seg  gjennom å bare spise mindre og riktigere, kan Endosleeve gjøre viktige kostholdsendringer mulig og realiserbare.   

Cbariatri – Spesialistklinikk for vektreduksjon

Vi tilbyr et helhetlig tretrinnsprogram for overvektige. Det betyr at de som henvender seg til Cbariatri først tilbys en mulighet for å klare vektreduksjon uten medikament eller inngrep. Dersom konservativ behandling med kosthold ikke er tilstrekkelig, vurderer vi medikamentell behandling som trinn to. Og for de som «har prøvd alt» og trenger å redusere magevolumet, tilbyr vi Endosleeve med oppfølging. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Endosleeve
Endosleeve
Last ned bilde

Lenker

Om C Spesialist AS

C Spesialist AS
Sørkedalsveien 10
0369 Oslo

https://cbariatri.no/

Spesialistklinikk for vektreduksjon

C Bariatri er en spesialistklinikk for vektreduksjon gjennom en helhetlig og trinnvis utvikling.

Vi tilbyr et program som skreddersys til den enkeltes utfordringer. Vårt mål er å være et tilbud til deg som ønsker å gå ned i vekt og trenger hjelp og veiledning for å nå målet ditt. Vi ønsker å hjelpe deg gjennom et program. Målet er at du skal gå ned i vekt og holde vekten, og at du skal klare dette basert på dine individuelle forutsetninger.

Følg pressemeldinger fra C Spesialist AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra C Spesialist AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.