by:Larm satser på synk – henter inn Jen Malone (Euphoria, Atlanta) til årets festival

Del

Musikkbransjen øyner stadig flere muligheter ved å få musikken sin plassert i film og TV. På årets festival i september byr by:Larm på et dypdykk i det mystiske synk-feltet, og henter inn toppnavn fra Hollywood.

Jen Malone kommer til by:Larm i 2022. Foto: Neil Favila
Jen Malone kommer til by:Larm i 2022. Foto: Neil Favila

De siste årene har tv- og filmbransjen opplevd en enorm vekst i hele verden. Musikkbransjen har begynt å legge merke til dette, særlig etter at de siste to årenes nedstenginger fikk livebransjen til å stoppe opp. Dette har gitt hele synk-feltet en ny relevans.

– by:Larm tar konsekvensen av dette og satser derfor litt ekstra på synk i år, sier Haugland. 

Blant navnene som hentes inn er Jen Malone, sjef for music supervision-selskapet Black & White.

– Jen Malone er intet mindre enn en stjerne innen synk-verdenen. Som sjef for selskapet Black & White har Malone arbeidet med musikken på serier som Atlanta, Umbrella Academy, Yellowjackets og ikke minst Euphoria. Vi er veldig glade for å få henne til by:Larm i år, sier programsjef Joakim Haugland i by:Larm.

For arbeidet med Euphoria ble Malone belønnet med en Guild of Music Supervisors Award, i tillegg til å bli nominert for andre gang til Emmy – den første nominasjonen kom i 2018, da for Atlanta.

I tillegg til samtalen med Malone, presenterer by:Larm en rekke synk-relaterte sesjoner på konferanseprogrammet. Deltagerne vil kunne høre siste nytt fra synkbransjen i panelet “State of: Sync”, får lære bransjens tips og triks i en egen masterclass, samt få et kræsjkurs i feltet på introsesjonen “Sync for Dummies”. 

Til disse sesjonene har by:Larm blant annet hentet inn Trygge Toven, Angela Asistio og Toko Nagata, alle med tung erfaring fra synk i Los Angeles.

– Dette er folk som har jobbet med musikken til produksjoner som Mad Men, A Star Is Born, Midnight Mass og Westworld, i tillegg til reklamer for The New York Times og Ralph Lauren. by:Larm 2022 blir en unik læringslab for alle i nordisk musikkbransje som vil jobbe tettere inn mot film og TV, slår Haugland fast.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Jen Malone kommer til by:Larm i 2022. Foto: Neil Favila
Jen Malone kommer til by:Larm i 2022. Foto: Neil Favila
Last ned bilde
Programsjef Joakim Haugland i by:Larm. Foto: by:Larm
Programsjef Joakim Haugland i by:Larm. Foto: by:Larm
Last ned bilde

Lenker

Om by:Larm

by:Larm
Maridalsveien 15
0178 Oslo

http://bylarm.no/

Musikkfestivalen by:Larm har siden starten i 1998 vært det fremste springbrettet for ny, norsk musikk. Festivalen består av et konsertprogram med over 100 artister og et konferanseprogram med 60 sesjoner, og arrangeres hvert år i Oslo. I 2022 arrangerer by:Larm sin 25. festival 15-17. september.