Byggmax

Byggmax øker omsetningen med 13 prosent

Del

Den sterke starten på året fortsetter inn i andre kvartal, og Byggmax øker omsetningen med 13 prosent. Nettbestillingene øker med 35 prosent.

Den sterke starten på året fortsetter inn i andre kvartal, og Byggmax øker omsetningen med 13 prosent.
Den sterke starten på året fortsetter inn i andre kvartal, og Byggmax øker omsetningen med 13 prosent.

Byggevarekjeden oppnår resultatet til tross for at 23 norske varehus holdt stengt for besøk ved inngangen til kvartalet. I tillegg har det vært store utfordringer på leveranser av trelast over hele verden.

Byggmax samarbeider med store leverandører og sagbruk og har god kapasitet på trevirke i tiden som kommer.  

–  Vi opplever stor pågang i varehusene og på nett, og etterspørselen etter trelast er særlig høy. Som lavprisbutikk har vi mange leverandører å forhandle med, som gir de beste forutsetninger for god kapasitet på trevirke i sommer og resten av året, sier Niklas Hamberg, Norgessjef i Byggmax.

8 av 10 nordmenn planlegger å fikse hjemme i sommer

Koronaeffekten var særlig stor på denne tiden i fjor, da Byggmax leverte sitt beste kvartal noen gang. En undersøkelse gjennomført av Kantar på vegne av Byggmax viser at 8 av 10 nordmenn planlegger å fikse hjemme også denne sommeren.

– Mange skal nyte sommeren hjemme eller på hytta. Vi står klare for å hjelpe hjemmefikserne med å oppfylle drømmer om terrasse, utestue og drivhus. Nytt nå er at vi snart også tilbyr fliser  sier Niklas Hamberg, Norgessjef i Byggmax.

Åpnet sitt 45. varehus
I midten av juni åpnet Byggmax dørene til et nytt varehus og regionssenter i Porsgrunn. Byggevarekjedens 45. varehus måler 650 kvadratmeter, i tillegg til en stor kaldhall på 1500 kvadratmeter. Kaldhallen er en del av en enda større drive-in med et uteområde på fem mål. I tillegg til etableringen av det nye varehuset har Byggmax også opprettet en egen norsk avdeling for kundeservice i Porsgrunn.

Kjøper Right Price Tiles

Ved inngangen til tredje kvartal kunngjorde Byggmax oppkjøpet av fliskjeden Right Price Tiles. Dette styrker Byggmax’ posisjon i Norden.

– Jeg har stor tro på veien videre. Den dyktige gjengen i Right Price Tiles har samme engasjement og driv som jeg opplever vi har i Byggmax. Det blir spennende å se hva vi kan få til sammen, sier Niklas Hamberg, Norgessjef i Byggmax.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Den sterke starten på året fortsetter inn i andre kvartal, og Byggmax øker omsetningen med 13 prosent.
Den sterke starten på året fortsetter inn i andre kvartal, og Byggmax øker omsetningen med 13 prosent.
Last ned bilde
– Mange skal nyte sommeren hjemme eller på hytta. Vi står klare for å hjelpe hjemmefikserne med å oppfylle drømmer om terrasse, utestue og drivhus. Nytt nå er at vi snart også tilbyr fliser  sier Niklas Hamberg, Norgessjef i Byggmax.
– Mange skal nyte sommeren hjemme eller på hytta. Vi står klare for å hjelpe hjemmefikserne med å oppfylle drømmer om terrasse, utestue og drivhus. Nytt nå er at vi snart også tilbyr fliser sier Niklas Hamberg, Norgessjef i Byggmax.
Last ned bilde

Om Byggmax

Byggmax
Byggmax
Enebakkveien 309
1188 oslo

https://www.byggmax.no/

Om Byggmax Group

Byggmax tilbyr byggematerialer og gjør-det-selv-produkter av høy kvalitet til beste pris, på en enkel og god måte. Uansett budsjett eller tidligere erfaring, gir vi kundene våre kunnskap og selvtillit til å fullføre sine byggedrømmer. Med en velfungerende netthandel og over 160 butikker i Sverige, Norge og Finland er Byggmax en av Nordens ledende detaljhandelskjeder innen bygg- og gjør-det-selv-produkter. Konsernet omsatte for 5,2 milliarder kroner i år 2019 og har vært notert på Nasdaq siden 2010.

Følg pressemeldinger fra Byggmax

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Byggmax på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Byggmax

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom