Byggmax

Byggmax kommer til Langrønningen

Del

Byggevarekjeden Byggmax bekrefter etablering på Langrønningen i Bamble. Dersom alt går etter planen skal det nye varehuset åpnes vinteren 2022/23.

Her skal Byggmax etableres
Her skal Byggmax etableres

Det nye varehuset med kaldhall blir 2500 kvadratmeter stort. Totalt er tomten 6 550 kvadratmeter.

- Vi er veldig glad for at vi kommer til Langrønningen. Beliggenheten er helt perfekt for oss, midt mellom Oslo og Kristiansand. Vi er klare for å oppfylle byggedrømmer for fastboende og hyttefolk i Vestfold og Telemark og på Sørlandet, sier Espen Nicolaisen som er regionssjef i Byggmax.

Den svenske byggevarekjeden Byggmax satser på hjemmefikseren og ikke proff-markedet. Byggmax selger byggevarer til alle typer prosjekter i hjemmet og vinner stadig lokale og nasjonale pristester.

- Nordmenn elsker å pusse opp og å fikse hjemme, så det er gøy å satse i Norge. Vi har blant annet hatt stor suksess med varehuset og regionssenteret som vi åpnet i Porsgrunn tidligere i år. Da flyttet vi hele kundeserviceavdelingen vår dit. Grenlandsområdet har stort potensiale og vi gleder oss til å få enda sterkere fotfeste her, sier Niklas Hamberg som er Norgessjef i Byggmax.

Ansetter fra nærområdet
Byggmax planlegger å rekruttere medarbeidere fra nærområdet, og vil ha behov for flere ansatte i høysesong.

- Vi begynner rekrutteringen høsten 2022. Da er vi på jakt etter serviceinnstilte personer. Vi er ikke så opptatt av tidligere erfaring, men er på utkikk etter noen som ønsker å lære og utvikle seg i Byggmax-systemet. På andre lokasjoner har vi hatt et godt samarbeid med Nav, og vi regner med å gjøre tilsvarende samarbeid her, sier Espen Nicolaisen. 

Virksomheter står i kø for å åpne på Langrønningen, og både Biltema og Burger King har nylig åpnet dørene. Til neste år kommer blant annet Megaflis, Thansen og Jysk. Utleier Vidar Tellefsen er fornøyd med at Byggmax har valgt å etablere seg på det nye området.

- Langrønningen er et av Norges beste næringsområder med best eksponering. Vi har hatt mål om å utvikle Langrønningen til et bredt næringsområde med virksomheter og butikker for enhver smak. Med billige byggevarer er Byggmax er den perfekte aktøren og et veldig fint tilskudd til det nye næringsområdet på Langrønningen, forteller Vidar Tellefsen som er utbygger av næringsområdet på Langrønningen.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Her skal Byggmax etableres
Her skal Byggmax etableres
Last ned bilde
Niklas Hamberg, Norgessjef i Byggmax
Niklas Hamberg, Norgessjef i Byggmax
Last ned bilde
Illustrasjonsbilde
Illustrasjonsbilde
Last ned bilde
Espen Nicolaisen, regionssjef Sør-Øst
Espen Nicolaisen, regionssjef Sør-Øst
Last ned bilde
Vidar Tellefsen, utbygger av næringsområdet på Langrønningen, inspiserer tomten hvor Byggmax skal etableres.
Vidar Tellefsen, utbygger av næringsområdet på Langrønningen, inspiserer tomten hvor Byggmax skal etableres.
Last ned bilde

Lenker

Om Byggmax

Byggmax
Byggmax
Enebakkveien 309
1188 oslo

https://www.byggmax.no/

Byggmax tilbyr byggematerialer og gjør-det-selv-produkter av høy kvalitet til beste pris, på en enkel og god måte. Uansett budsjett eller tidligere erfaring, gir vi kundene våre kunnskap og selvtillit til å fullføre sine byggedrømmer. Med en velfungerende netthandel og over 160 butikker i Sverige, Norge og Finland er Byggmax en av Nordens ledende detaljhandelskjeder innen bygg- og gjør-det-selv-produkter. Konsernet omsatte for 5,2 milliarder kroner i år 2019 og har vært notert på Nasdaq siden 2010.

Følg pressemeldinger fra Byggmax

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Byggmax på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Byggmax

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom