Byggmax

Byggmax bygger nytt varehus på Vestby

Del

Gjør-det-selv kjeden Byggmax har satt første spadetak på det som skal bli et nytt varehus på Vestby. Allerede den 8. mai skal varehuset stå ferdig til å ta folk imot, vis-a-vis Plantasjen i Verpetveien 2.

- Jeg ønsker Byggmax velkommen til Vestby. Mer næringsvirksomhet og flere arbeidsplasser på Vestby er gode nyheter. Det er flott at Byggmax holder hjulene i gang og åpner som planlagt. Nå som folk stort sett holder seg hjemme er det jo også bra for både kropp og sinn å ha noen oppussingsprosjekter gående, sier ordføreren i Vestby Tom Anders Ludvigsen.

- Det er viktig for oss å gjøre vår del, for å holde Norge i gang. Derfor fortsetter vi å bygge varehus og å ansette dyktige og rause medarbeidere. Vi har nå butikker i både Ski, Drøbak og Moss, men ingenting i midten. Det skal være raskt, enkelt og billig å handle hos oss så derfor reduserer vi også reiseveien for kundene våre. Vestby er et stort forretningsområde hvor mange allerede reiser for å handle, så her er det viktig for oss å være, forklarer regionssjef Andreas Fehlberg.

Mye på nett

Nettbestillingene hos kjeden Byggmax har steget med 40 prosent den siste uken. «Klikk og hent» er spesielt populært. Med klikk og hent bestiller du på nett og henter i butikk, og det er kanskje ikke så rart at funksjonen er ekstra populær i byggevarehandelen nå.

- Vi merker spesielt at «Klikk og hent» bestillinger går i taket. Med klikk og hent plukker butikken alle varene kunden funnet frem til på nett hvorpå kunden henter det i «Drive-through». Her er det enkelt å holde god avstand til andre, sier Andreas.

Gratis hjemlevering til alle over 70

Byggmax merker i likhet med mange andre spesielt stor pågang på hjemlevering. Samtidig viser statistikken at de som kanskje trenger hjemlevering mest nå kvier seg for å bestille på nett og få varene på døren. Byggmax har derfor bestemt seg for å delta i hele Norges dugnad, og gir gratis hjemlevering til alle over 70 år.

- Mange av oss bekymrer oss litt ekstra for besteforeldrene nå. Det er viktig at folk i risikogruppene følger råd fra Folkehelseinstituttet og ikke går i butikken. Vi ønsker å hjelpe folk over 70 år til å være hjemme og samtidig kjøpe nødvendige byggevarer, og oppfordrer samtidig andre i detaljhandelen til å gjøre det mulig for eldre kunder å fortsette livet så normalt som mulig til tross for disse ekstraordinære tidene, avslutter Andreas.

Bilder

Lenker

Om Byggmax

Byggmax
Byggmax
Enebakkveien 309
1188 oslo

https://www.byggmax.no/

Byggmax består av Byggmax, Skånska Byggvaror og Buildor. Konsernet hadde en omsetning på 5,2 milliarder svenske kroner i 2019 og Byggmax Konsernet har vært notert på Nasdaq siden i 2010. Byggmax ble først etablert i 1993 og har for tiden med 109 butikker i Sverige, 42 butikker i Norge og 10 i Finland. På Byggmax hjemmeside finnes hele sortimentet tilgjengelig, samt et omfattende utvalg bestillingssortiment. Siden begynnelsen har Byggmax forretningside vært å være det beste og billigste alternativ for forbrukerne som ønsker å kjøpe byggevarer med god kvalitet. Byggmax har et drive-in system i alle sine butikker, slik at kundene kan ta bilen og laste varer direkte. Dette gjør det enkelt og effektivt for kundene å handle, spesielt tyngre byggevarer.

Følg saker fra Byggmax

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Byggmax på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Byggmax

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom