Byggmax

Byggmax beholder lave priser

Del

Byggevareprodusentene og rekke byggevarekjeder varsler prisoppgang i morgen, det gjøre ikke Byggmax. - Vi setter ikke prisene våre etter hva leverandørene våre tar seg betalt. Vi setter prisen så vi alltid er billigst. Vi gjør ting litt annerledes hos oss, forteller Niklas Hamberg, Norgessjef i Byggmax.

Byggmax er en av Nordens største byggevarekjeder, og trelast er det vi er aller best på. Vi jobber med de største og beste leverandørene og sagbrukene i hele Norden. Bredden av leverandører gir oss gode forutsetninger for god kapasitet på førsteklasses nordisk trevirke til lave priser. Mange byggevarehus fungerer kun som et forsyningsledd og er eid av en byggevareprodusent.  Byggmax er derimot som hjemmefiksere. Vi er uavhengige og handler etter beste pris. I Byggmax setter vi derfor ikke prisene våre etter hva leverandørene tar seg betalt, vi setter prisen vår så vi alltid er billigst.

 - Vi følger alltid med på konkurrenter, og har markedets beste prisgaranti. Vår garanti er den eneste som dekker alle varer også tilsvarende varer av annet merke. Byggmax prisgaranti er på ekte. Trevirke deles inn i kvalitetsklasser etter veldig konkrete kriterier. Vi selger kun nordisk virke i klasse 1, og da spiller det liten rolle om planken kommer fra Moelven eller Södra. Hvis du har kjøpt en vare hos oss, og en lokal konkurrent setter ned prisen inntil syv dager senere, så gir vi deg tilbake 110% av differansen, sier Hamberg.

 Til tross for den varslede prisendringen ser ikke Byggmax noen tegn til hamstring.

 - Noen gjør nok innkjøpene sine nå for å sikre seg lave priser, men mange glemmer at leverandørenes varslede prisendring kun er en brøkdel av prisforskjellene du finner mellom de ulike byggevarekjedene. Du sparer fort mer på å sjekke rundt enn å handle etter utviklingen i råvareprisene. Dette gjelder spesielt for privatpersoner, som står uten såkalt proffrabatt. Nær alle de store byggevarekjedene i Norge fokuserer på håndverkere, med skjulte rabattavtaler som ikke kommer hjemmefikseren til gode. Byggmax er en av få kjeder som satser på hjemmefikseren, og gir laveste pris til alle, forklarer Hamberg, og fortsetter - Mye tid hjemme siste par årene har skapt mange nye hjemmefiksere, og har du først fått smaken av litt hjemmefiksing så er det enklere å starte på større prosjekter. Byggmax har rekordhøy pågang, og det tyder på nok et stort år for norsk hjemmefiksing.

 Byggmax vil at alle skal ha råd og mulighet til å realisere byggedrømmen og tror at konseptet med lave priser på gode byggevarer gjør dette mulig for flere. Byggmax har lenge jobbet for mer hjemmefiksing i Norge, utvikler gjør-det-selv videoer, og har en egen gruppe på facebook med over 3000 hjemmefiksere, som deler tips og råd seg i imellom.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Byggmax

Byggmax
Byggmax
Enebakkveien 309
1188 oslo

https://www.byggmax.no/

Om Byggmax Group

Byggmax tilbyr byggematerialer og gjør-det-selv-produkter av høy kvalitet til beste pris, på en enkel og god måte. Uansett budsjett eller tidligere erfaring, gir vi kundene våre kunnskap og selvtillit til å fullføre sine byggedrømmer. Med en velfungerende netthandel og over 160 butikker i Sverige, Norge og Finland er Byggmax en av Nordens ledende detaljhandelskjeder innen bygg- og gjør-det-selv-produkter. Konsernet omsatte for 5,2 milliarder kroner i år 2019 og har vært notert på Nasdaq siden 2010.