Byggmax

Byggmax åpnet nytt varehus på Notodden

Del

Gjør-det-selv kjeden Byggmax åpnet i dag varehus på Notodden i Merdevegen 4.

Espen Nicolaisen
Espen Nicolaisen

– Dette er en flott dag ikke bare for Byggmax, men for alle hjemmefiksere på Notodden. Det har ikke vært noen byggevarekjeder i mils omkrets, som retter seg mot privatmarkedet som oss. Mens de store proffkjedene kniver om rabatter til håndverkerne så gir Byggmax derimot samme lave prisen til alle, og det er jeg helt sikker på at alle hjemmefiksere blir ekstra glade for, sier André Havn, butikksjef på Byggmax Notodden.

André har jobbet i Byggmax i fire år allerede, og jobbet seg fra gulvet og opp til butikksjef.

- Jeg er spesielt fornøyd med den nye drive-in løsningen vår hvor kundene raskt og enkelt kjører inn og laster bilen med de byggevarene de vil ha. Drive-in i kombinasjon med klikk-og-hent løsningen på nett er spesielt populært hos Byggmax, sier André.

Mye på nett

Nettbestillingene hos kjeden Byggmax har skutt i været med 60 prosent. «Klikk og hent» er spesielt populært. Med klikk og hent bestiller du på nett og henter i butikk, og det er kanskje ikke så rart at funksjonen har vært ekstra populær i byggevarehandelen det siste halvåret. Kjeden har også gitt gratis hjemkjøring til alle over 70 år under korona.

- Vi merker spesielt at «Klikk og hent» bestillinger har gått i taket. Med klikk og hent plukker butikken alle varene kunden har funnet frem til på nett, hvorpå kunden henter det i butikken. Her er det enkelt å holde god avstand til andre og de over 70 år har vi kjørt varene hjem til, sier Espen Nicolaisen, regionsjef i Byggmax.

Imponert over Notodden

Byggmax har jobbet tett på lag med NAV Notodden, for å finne dyktige folk til å fylle de nye arbeidsplassene.

- Vi har hatt en god prosess med Notodden kommune. Det er helt tydelig for oss at dette er en kommune som er opptatt av å utvikle nye arbeidsplasser og lokalt næringsliv. Nå gleder vi oss til en flott åpningshelg, forteller Espen.

Nøkkelord

Bilder

Espen Nicolaisen
Espen Nicolaisen
Last ned bilde
Alle byggmax varehus har drive-in her fra Slemmestad
Alle byggmax varehus har drive-in her fra Slemmestad
Last ned bilde

Om Byggmax

Byggmax
Byggmax
Enebakkveien 309
1188 oslo

https://www.byggmax.no/

Byggmax tilbyr byggematerialer og gjør-det-selv-produkter av høy kvalitet til beste pris, på en enkel og god måte. Uansett budsjett eller tidligere erfaring, gir vi kundene våre kunnskap og selvtillit til å fullføre sine byggedrømmer. Med en velfungerende netthandel og over 160 butikker i Sverige, Norge og Finland er Byggmax en av Nordens ledende detaljhandelskjeder innen bygg- og gjør-det-selv-produkter. Konsernet omsatte for 5,2 milliarder kroner i år 2019 og har vært notert på Nasdaq siden 2010.

 

 

Følg saker fra Byggmax

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Byggmax på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Byggmax

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom