Thon Eiendom

Bygger nytt lager for Starco Norge

Del

Dekkleverandøren Starco Norge AS har inngått leieavtale med Thon Eiendom om et nytt logistikk- og lagerbygg på ca. 23 000 kvadratmeter. Det nye lagerlokalet på Gardermoen vil stå ferdig i løpet av første halvår 2022.

Illustrasjon av det nye bygget på Gardemoen.
Illustrasjon av det nye bygget på Gardemoen.

– Vi er glad for den nye avtalen om et nybygg i Gardermoen Park. Bygningen skal være hovedkontor og sentrallager for våre firmaer. Fra før har Starco Norge også lagerlokaler i Trondheim, Bodø og Ålesund, samt flere lagre på Østlandet. Det er lagrene våre på Østlandet som nå vil bli samlet i den nye lager- og logistikkbygningen på Gardermoen. I nybygget vil også DekkTeam-kjeden få sitt nye hovedkontor, og i tillegg åpner vi et nytt dekkverksted, sier Egil Stenshagen, styreformann i Starco Norge AS. 

Norges største logistikkbygg for dekk og felger
– Det siste halvåret har vi økt omsetningen med 15 % da nordmenn har oppholdt seg i Norge og kjørt mer bil. Vi håper å kunne opprettholde salgsveksten og da er hyppige leveranser og et omfattende sortiment viktige konkurransefaktorer for våre kunder. Nybygget på Gardermoen gjør at vi får et sentrallager og større kapasitet. Dette blir det største logistikkbygget for dekk og felger i Norge, sier Pål Oord, daglig leder i Starco Norge AS.

– Vi er fornøyd med å ha signert denne avtalen med Starco Norge som er et spennende firma i vekst. Det nye lageret ligger sentralt til på Gardermoen som er et område perfekt for import, logistikk og transport. Vi har hatt et godt samarbeid med å tilpasse eiendommen til Starco Norges behov og ønsker, og vi gleder oss til ferdigstillelse og innflytting i 2022, sier Annette Hofgaard som er direktør for næringseiendom hos Thon Eiendom.


Om Starco Norge
Starco Norge er en av landets største distributører av dekk, felger og smøroljer med en årsomsetning på ca. 500 millioner kroner. Egil Stenshagen og Pål Oord er henholdsvis styreformann og daglig leder, samt selskapets hovedaksjonærer.

Starco leverer alt fra det minste trillebårhjul til store anleggsdekk fra verdens mest anerkjente dekkprodusenter. Blant dekkmerkene er blant annet Yokohama, Kumho, Nankang, Continental, Nokian, Dunlop MC og Alliance dekk. Les mer om Starco her

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Illustrasjon av det nye bygget på Gardemoen.
Illustrasjon av det nye bygget på Gardemoen.
Last ned bilde
Egil Stenshagen, Olav Thon, Pål Oord og Annette Hofgaard. Foto: Thon Eiendom
Egil Stenshagen, Olav Thon, Pål Oord og Annette Hofgaard. Foto: Thon Eiendom
Last ned bilde
Dekkleverandøren Starco Norge AS har inngått leieavtale med Thon Eiendom om et nytt logistikk- og lagerbygg på ca. 23 000 kvadratmeter.  Illustrasjon av nybygget.
Dekkleverandøren Starco Norge AS har inngått leieavtale med Thon Eiendom om et nytt logistikk- og lagerbygg på ca. 23 000 kvadratmeter. Illustrasjon av nybygget.
Last ned bilde

Om Thon Eiendom

Thon Eiendom
Thon Eiendom
Stenersgata 2A
0184 Oslo

+47 23 08 00 00http://www.thoneiendom.no

Thon Eiendom er eiendomsdivisjonen i Olav Thon Gruppen, som eies av Olav Thon Stiftelsen. Divisjonen består av bolig, kjøpesenter og næringseiendom. Olav Thon Gruppen eier ca. 500 eiendommer i Norge og utlandet, og eier/forvalter 94 kjøpesentre i Norge og Sverige.

Følg pressemeldinger fra Thon Eiendom

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Thon Eiendom på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Thon Eiendom

Thon Eiendom lanserer Skårerløkka Premium9.4.2021 09:00:00 CEST | Pressemelding

– Vi har lenge hatt et ønske om å gi våre boligkjøpere noe ekstra i et boligprosjekt. I prosjekteringen av Skårerløkka salgstrinn 2, har vi derfor brukt tid på å fremme ekstra kvaliteter for beboerne. Samtidig har vi benyttet mulighetene som finnes i konsernet og fått inkludert ekstra fordeler fra flere av forretningsområdene våre. Derfor har vi valgt å kalle salgstrinn 2 for Skårerløkka Premium, sier direktør for boligsalg Tonje Marie Haugbro.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom