AF Gruppen

Bygger mer bolig- og næringsbygg i Asker

Del

Strøm Gundersen, der AF Gruppen er hovedaksjonær, har inngått kontrakt med Tandberg Eiendom om bygging av ytterligere et bolig- og næringsbygg på Heggedal Torg.

Heggdal Torg, fase 1 (Tandberg Eiendom)
Heggdal Torg, fase 1 (Tandberg Eiendom)

Strøm Gundersen har allerede bygget første fase av prosjektet Heggedal Torg i Asker og er nå valgt som entreprenør også for neste byggetrinn. Oppdragsgiver er Tandberg Eiendom AS.

Kontrakten omfatter bygging av p-kjeller med overliggende næring og boligareal på 8 907 m2 BTA. Kontrakten gjennomføres som en totalentreprise i samspill, og har en verdi på MNOK 170 ekskl. MVA.

Oppstart er februar 2020, og planlagt ferdigstillelse er november 2021.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Heggdal Torg, fase 1 (Tandberg Eiendom)
Heggdal Torg, fase 1 (Tandberg Eiendom)
Last ned bilde

Om AF Gruppen

AF Gruppen
AF Gruppen
Innspurten 15
0603 Oslo

+47 22 89 11 00http://www.afgruppen.no

AF Gruppen er et prosjektbasert entreprenør- og industrikonsern, formet av entreprenørånd og gjennomføringskraft. Konsernet omsatte for 18,8 mrd kroner i 2018 og har i dag ca 5700 medarbeidere. AF Gruppen er notert på Oslo Børs (AFG).

Vår virksomhet er inndelt i følgende områder: Anlegg, Bygg, Betonmast, Eiendom, Energi og Miljø, Sverige og Offshore. 

www.afgruppen.no

Følg saker fra AF Gruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra AF Gruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra AF Gruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom