AF Gruppen

Bygger lakseslakteri

Del

Helgesen Tekniske Bygg, et datterselskap i AF Gruppen, har signert kontrakt med Hardanger Fiskeforedling AS i forbindelse med renovering og utvidelse av eksisterende fiskeslakteri i Langevåg på Bømlo. Kontrakten er en totalentreprise med en verdi på ca. MNOK 112 ekskl. mva.

Illustrasjon - Espevær Laks, HTB
Illustrasjon - Espevær Laks, HTB

Hardanger Fiskeforedling AS skal utvide sin kapasitet med et slakteri lokalisert i Langevåg på Bømlo. Prosjektet består av totalrenovering av eksisterende fiskeslakteri samt utvidelse av bygget med kjøl og kasselager. På utsiden av bygget skal det også bygges ny kai som skal kunne ta imot større båter enn dagens kai håndterer. Det skal i forbindelse med kai etableres et moderne ladeanlegg for båtene som ligger til kai.

Total bygningsmasse er på ca. 4.400 m2 samt utenomhusanlegg og kai.

Arbeidene starter i fjerde kvartal 2021 med planlagt ferdigstillelse i fjerde kvartal 2022.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Illustrasjon - Espevær Laks, HTB
Illustrasjon - Espevær Laks, HTB
Last ned bilde

Om AF Gruppen

AF Gruppen
AF Gruppen
Innspurten 15
0603 Oslo

+47 22 89 11 00http://www.afgruppen.no

AF Gruppen er et prosjektbasert entreprenør- og industrikonsern, formet av entreprenørånd og gjennomføringskraft. Konsernet omsatte for 27 mrd kroner i 2020 og har i dag ca 5500 medarbeidere. AF Gruppen er notert på Oslo Børs (AFG).

Vår virksomhet er inndelt i følgende områder: Anlegg, Bygg, Betonmast, Eiendom, Energi og Miljø, Sverige og Offshore. 

Følg pressemeldinger fra AF Gruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra AF Gruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra AF Gruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom