AF Gruppen

Bygger flere leiligheter i Sandefjord

Del

Strøm Gundersen Vestfold, der AF Gruppen er hovedaksjonær, er valgt som entreprenør for oppføring av byggetrinn 2 på leilighetsprosjektet Nye Kilen Brygge i Sandefjord.

Kilen brygge i Sandefjord. Illustrasjon: EVE Images.
Kilen brygge i Sandefjord. Illustrasjon: EVE Images.

Oppdragsgiver er Kilen Utbygging 2 AS som eies av AF Eiendom sammen med Miliarium Bolig. Kontrakten omfatter gjennomføring av byggetrinn to som består av tre bygg med totalt 56 leiligheter og tilhørende utenomhusarbeider.

Kontrakten gjennomføres som en totalentreprise i samspill og har en verdi på MNOK 122 ekskl. mva. Prosjektet ferdigstilles henholdsvis til påske og november 2020.

Før salgsstart ble det gjort et grundig analysearbeid for å finne hvilke typer boliger som var etterspurt, noe som trolig har vært utslagsgivende for det gode salget. I samarbeid med Miliarium Bolig falt valget på et "premiumkonsept" som inneholder felles lounge og tjenester som gjesteleiligheter, treningssenter og kajakkrom.

Nye Kilen Brygge består totalt av syv bygg med 136 leiligheter fordelt på to byggetrinn. Over 80 prosent av leilighetene er allerede solgt og Strøm Gundersen Vestfold er godt i gang med bygging av trinn 1. De første leilighetene blir klare for innflytning i løpet av første kvartal 2020.

- Nye Kilen Bygge er et flott prosjekt med god utsikt ved vannkanten og med fem minutters gange til Sandefjord sentrum. Vi har et godt samspill mellom utbygger og entreprenør og ser frem til å fortsette det gode samarbeidet på det neste byggetrinnet, sier Amund Tøftum konserndirektør Bygg i AF Gruppen.

Kontakter

Bilder

Kilen brygge i Sandefjord. Illustrasjon: EVE Images.
Kilen brygge i Sandefjord. Illustrasjon: EVE Images.
Last ned bilde

Om AF Gruppen

AF Gruppen
AF Gruppen
Innspurten 15
0603 Oslo

+47 22 89 11 00http://www.afgruppen.no

AF Gruppen er et prosjektbasert entreprenør- og industrikonsern, formet av entreprenørånd og gjennomføringskraft. Konsernet omsatte for 18,8 mrd kroner i 2018 og har i dag ca 4500 medarbeidere. AF Gruppen er notert på Oslo Børs (AFG).

Vår virksomhet er inndelt i følgende områder: Anlegg, Bygg, Eiendom, Energi & Miljø, Offshore og Sverige. 

www.afgruppen.no

Følg saker fra AF Gruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra AF Gruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra AF Gruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom