AF Gruppen

Bygger flere boliger i et voksende Eskilstuna

Del

AF Gruppens datterselskap HMB Construction har inngått avtale om å bygge 67 borettslagsleiligheter for OBOS Kärnhem i Eskilstuna.

BRF Bolinder
BRF Bolinder

Kontraktsbeløpet er på 126 MSEK ekskl. mva. og oppdraget utføres som en totalentreprise. Det er tatt forbehold om tilstrekkelig forhåndssalg før igangsetting.

De 67 boligene i borettslaget Bolinder bygges i bydelen Munktellstaden, som tidligere var Eskilstunas største industriområde. I dag er Munktellstaden en moderne bydel med nye boliger, idrettsanlegg og kulturopplevelser.

 Borettslaget Bolinder omfatter 7 500 BTA på fire etasjer med et femte inntrukket loftsplan. Kvartalet, som er den andre etappen av fire, får mursteinfasader med forbindelse til de historiske industribygningene.

– HMB er godt kjent med området etter et nylig avsluttet boligprosjekt, og sammen med OBOS ser vi frem til å bygge flere boliger for et voksende Eskilstuna, sier Bård Konrad Frydenlund, konserndirektør for AF Gruppen Sverige.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

BRF Bolinder
BRF Bolinder
Last ned bilde
BRF Bolinder Oversikt
BRF Bolinder Oversikt
Last ned bilde

Om AF Gruppen

AF Gruppen
AF Gruppen
Innspurten 15
0603 Oslo

+47 22 89 11 00http://www.afgruppen.no

AF Gruppen er et prosjektbasert entreprenør- og industrikonsern, formet av entreprenørånd og gjennomføringskraft. Konsernet omsatte for 27 mrd kroner i 2020 og har i dag ca 5500 medarbeidere. AF Gruppen er notert på Oslo Børs (AFG).

Vår virksomhet er inndelt i følgende områder: Anlegg, Bygg, Betonmast, Eiendom, Energi og Miljø, Sverige og Offshore. 

Følg pressemeldinger fra AF Gruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra AF Gruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra AF Gruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom