AF Gruppen

Bygger 132 leiligheter nordvest for Stockholm

Del

HMB Construction, et datterselskap i AF Gruppen, bygger 132 nye leiligheter i Tallbohov, nordvest for Stockholm. Kontraktens verdi er på 164 millioner svenske kroner ekskl. mva.

De nye leilighetene bygges i bydelen Tallbohov i Järfälla kommune, der HMB allerede oppfører 180 utleieleiligheter for oppdragsgiveren Tornet Bostadsproduktion.

Den andre etappen i prosjektet består av 118 andelsleiligheter (bostedsrett) og 14 LSS-leiligheter, boliger for personer med særskilte behov. Løsninger og prismodeller er utviklet i nært samarbeid mellom Tornet og HMB.

Oppdraget utføres som en totalentreprise og i samsvar med konseptet som HMB benytter i første etappe i Tallbohov, med blant annet konstruksjoner som støpes på stedet og gir et større samlet boareal.

- Vi inngår gjerne langsiktige samarbeidsavtaler der kunnskap fra tidligere prosjekter tas vare på og skaper verdier for kundene våre, sier Bård Frydenlund, konserndirektør for AF Gruppen Sverige.

Boligene i Tallbohov, etappe to, er planlagt ferdigstilt i begynnelsen av 2024.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om AF Gruppen

AF Gruppen
AF Gruppen
Innspurten 15
0603 Oslo

+47 22 89 11 00http://www.afgruppen.no

AF Gruppen er et prosjektbasert entreprenør- og industrikonsern, formet av entreprenørånd og gjennomføringskraft. Konsernet omsatte for 22,6 mrd kroner i 2019 og har i dag ca 5700 medarbeidere. AF Gruppen er notert på Oslo Børs (AFG).

Vår virksomhet er inndelt i følgende områder: Anlegg, Bygg, Betonmast, Eiendom, Energi og Miljø, Sverige og Offshore. 

www.afgruppen.no

Følg pressemeldinger fra AF Gruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra AF Gruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra AF Gruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom