Byggmax

Byggeboom for Byggmax

Del

Gjør-det-selv kjeden Byggmax har økt omsetningen 21 prosent i tredje kvartal. Byggmax har også selv bygget tre nye varehus i Norge så langt i år.

- Vi har hatt en voldsom økning i pågangen på varehusene i sommer, men også omsatt voldsomt mye på nett. Nettbestillingene har steget med 40 prosent i tredje kvartal. «Klikk og hent» er spesielt populært. Vi merker at Norge har tatt et digitalt kvantesprang under korona, og det virker som at endringen vil vedvare. Byggmax får nå igjen for å ha satset langsiktig på nettløsningen, sier Olle Sjölin, kommersielt ansvarlig i Byggmax Norge.

Korona har gitt hjemmefiksere mye tid til nye prosjekter. Av omsetningstallene ser vi at det har vært spesielt populært å male og bygge platting og terrasse.

- Vi holdt pusten et øyeblikk under nedstengingen av samfunnet, men etter hvert tikket omsetningsrekordene inn over hele landet. Da var det bare å  brette opp ermene, og forsøke hjelpe alle kundene som ville pusse opp. Vi ser allerede at de nye varehusene våre i Grimstad og Vestby går over all forventning. Nå har vi nettopp åpnet vårt 45. varehus på Notodden, sier Olle Sjölin.

Å ha en liten og lettbent organisasjon med korte beslutningsveier har vært nøkkelen til å håndtere situasjonen. Rask og effektiv omstilling ga Byggmax oppmerksomhet fra Justis- og beredskapsminister Monica Mæland.

- Mæland fortalte under en pressekonferanse i mars at hun var imponert hvordan vi klarte å strekke oss for å gi gratis hjemlevering til alle over 70 år. For oss var dette ganske enkelt det riktige å gjøre i det som var en vanskelig situasjon, særlig for risikogruppene, sier Olle Sjölin.

 Byggmax er notert på Stockholmsbørsen, Nasdaq OMX i MidCap segmentet.

For mer informasjon kontakt:

Olle Sjölin

Kommersielt ansvarlig Byggmax Norge.

+46 7611 90967

Bilder

Lenker

Om Byggmax

Byggmax
Byggmax
Enebakkveien 309
1188 oslo

https://www.byggmax.no/

Byggmax tilbyr byggematerialer og gjør-det-selv-produkter av høy kvalitet til beste pris, på en enkel og god måte. Byggmax ønsker å være nær kundene sine og, uansett budsjett eller tidligere erfaring, tilby kundene kunnskapen til å forbedre sine hjem. Med en velfungerende netthandel og 167 butikker i Sverige, Norge og Finland er Byggmax en ledende nordisk detaljhandelskjede innen bygg- og gjør-det-selv-produkter. I Byggmax Group inngår også Skånska Byggvaror, et nordisk netthandelsfirma med egenutviklede, komplekse produkter for hjem og hage, som f.eks. hagestuer og drivhus. Konsernet omsatte 5,2 milliarder kroner år 2019 og har vært notert på Nasdaq siden 2010.

Følg pressemeldinger fra Byggmax

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Byggmax på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Byggmax

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom