Sirkus Shopping

Butikksjef følger drømmen og blir gatemusiker rundt i Europa

Del

Ikke penger, kredittkort, ingen sikkerhet. Mat, drikke og tak over hodet kan han kun skaffe seg ved å spille for å tjene penger til dette. Han er forberedt på kalde netter på tom mage.

I dag starter Truls Johnsen fra Trondheim turen som han lenge har drømt om. Til daglig driver han herreklesbutikken Park på kjøpesenteret Sirkus Shopping. Dette i tillegg til å drive som trubadur. Musikken har han hatt ved sin side i mange år. Og en drøm om å kunne reise rundt å spille på gaten.

Nå har han pakket sekken og gitaren og vil leve av det han klarer å få inn som gatemusikant rundt i Europa. Spille på gaten til livets opphold.

Ikke penger, kredittkort, ingen sikkerhet. Mat, drikke og tak over hodet kan han kun skaffe seg ved å spille for å tjene penger til dette. Han er forberedt på kalde netter på tom mage.

Hvorfor ønsker Truls dette. I år så passet det inn med familie og jobb mm. Så da går reisen til København 15.7 og med en retur 29.7 fra London. Hvordan han skal komme seg rundt i Europa eller hvor han skal har han ingen plan på. Første utfordring er hvordan komme seg fra flyplassen i København inn til sentrum.

Den musikalske kontakten mellom folk fenger Truls. Hva får folk til å lytte, få frem følelsene som gir smile, bli glad, trist og sint. Det handler ikke om å være verdens beste på gitar eller som vokal. Men den menneskelige relasjonen man klarer å skape. På gaten er den en annen type relasjon man får enn på større spillejobber og konserter. Dette trigger Truls. Hvordan skal han kunne skape denne følelsen på noen få sekunder når folk passerer han på gaten? Det er dette som er kjernen i denne store drømmen.

Kontrasten blir veldig stor fra å a spilt på Trænafestivalen med fult band bare 4 dager før han starter på turen.

Familien hjemme har vært klar over at dette har vært en stor drøm i minst 15 år. Men det er klart man tenker seg om flere ganger når man vet man har samboer og barn som sitter hjemme og venter.

Truls forteller at de kanskje ikke er super begeistret men eventyreren i Truls ønsker å gjennomføre dette. Så blir det familie ferie når han kommer hjem. Han har blant annet tatt en god og lengre prat med sin datter på 11 år som er veldig bekymret for at pappaen skal dø på turen. Det finnes flest snille folk i verden så det er mest godt som skjer har Truls trøstet med.

Hva hvis det skjer noe.. tenker alle... da skjer det, sier Truls. Sånn er det med alt.

Det sitter langt inne å ringe hjem å si at dette funka ikke. Han ønsker å klare seg på egenhånd.

Truls har aldri prøvd noe lignende tidligere. Han vet ikke hva som møter han i de ulike land. Det er ikke alle land som har de samme regler og lover for folk som ønsker å tjene penger på å spille musikk på gaten. Så noen utfordringer venter nok. Truls innrømmer at dette er langt utenfor hans komfort sone, men ønsker likevel å prøve dette for å kunne lære mer om seg selv, musikken og livet. Han gru-gleder seg veldig til turen. Målet og drivkraften til Truls er at folk skal sette pris på musikken hans og det han gjør.

I sekken er det pakket pass og gitar strenger også har han klærne han går i.

Følg Trulslive på snap, instagram eller facebook.

Truls Johnsen
Tlf: 958 00 042

Kontakter

Truls Johnsen
Tlf: 958 00 042

trulslive på snap, Instagram og Facebook

Bilder

Om Sirkus Shopping

Sirkus Shopping
Sirkus Shopping
Falkenborgvegen 1
7044 Trondheim

41 40 77 77http://www.sirkusshopping.no

Sirkus Shopping er et av Midt Norges største kjøpesenter ligger på kollektiv knutepunkt  i Trondheim øst ved innkjøringen til Trondheim sentrum. Kjøpesenteret har visjon "STORE OPPLEVELSER" som vi lever etter med å gi våre gjester en annerledes handelseopplevelse. Vi har mange event som skal være med å innfri denne visjonen.

Sirkus har en sterk butikkmiks med vekt på mote og ungdomsbutikker, spisesteder og interiør.

Følg saker fra Sirkus Shopping

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sirkus Shopping på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sirkus Shopping

Eventyreren upåvirket av Corona, åpner sin 7. butikk på torsdag24.11.2020 09:21:36 CETPressemelding

Lars Monsen åpnet sist torsdag sin 6. butikk i Bergen og nå sin 7. butikk dagen før Black Friday. Denne butikken er på Sirkus shopping i Trondheim. Lars har åpnet 4 butikker bare i 2020. Ekspedisjonsfareren er ikke påvirket negativt av Corona, men i stedet fått en enorm etterspørsel etter produktene sine. Folk har aldri vært så mye på tur som nå. «Jeg har opparbeidet meg mye erfaring på hvilket utstyr og bekledning som fungerer gjennom mine 5000 døgn ute i naturen. Gjennom mitt samarbeide med den nordnorske familiebedriften Løvold så åpner vi vår 7. butikk i Trondheim, sier Lars».

Trondheim får 42 nye arbeidsplasser14.8.2020 13:22:43 CESTPressemelding

I en tid der mange butikker lukker dørene og legger planlagte etableringer på is så åpner 6 nye kjeder butikker på Sirkus shopping i Trondheim. Koronapandemien skremmer ikke retail bransjen, men de satser i stedet på nyetableringer ved kjøpesenter. Kjøpesenteret Sirkus shopping ligger midt i et kollektivt knutepunkt i Trondheim øst og har 6 nye butikker som åpner midt under Korona. Dette gir Trondheim by 42 nye arbeidsplasser i en tid der det er stor arbeidsledighet og mange som mister jobben.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom