Payr

Bulder Bank skannet markedet. Velger Payrs fakturaskanner til ny mobilbank

Del

Bulder Bank lanserer i høst ny mobilbank. Nå får de hjelp fra oppstartsbedriften Payr for å kunne tilby brukerne regningsbetaling med mobilkameraet.

Christoffer Olsen, Head of Partnerships i Payr
Christoffer Olsen, Head of Partnerships i Payr

Når Bulder Bank i høst lanserer den første norske, rene mobilbanken er det med den norske fintech-bedriften Payr på leverandørsiden. Payr har levert fakturaskanneren som snart skal kunne brukes av Bulder Bank sine kunder for å betale regningene.

- Det finnes et fantastisk miljø av startups og gründere i Norge, og vi har som strategi å samarbeide med fintech-selskaper når vi ser at vi kan få hjelp til å løse våre kunders problemer. Vi kan velge å utvikle alt selv, eller vi kan velge å lisensiere teknologien som allerede finnes på markedet. Etter å ha testet ulike løsninger og tilbydere falt valget til slutt på fakturaskanneren til Payr som i våre tester kom klart best ut, sier Torvald Kvamme, direktør i Bulder Bank.

Fakturaskanneren lar brukeren automatisk legge inn KID, kontonummer og forfallsdato ved å ta bilde av regningen med mobilkameraet. Også regninger som kommer som PDF kan betales på denne måten.

Kvamme er godt fornøyd med resultatene så langt.

- For Bulder Bank er det viktigste å kunne tilby våre kunder den beste løsningen. Derfor har vi vært i en lukket beta i flere måneder allerede. Her har vi fått 300 av våre brukere til å teste appen, inkludert fakturaskanneren, og vår erfaring til nå er veldig god.

Første steg inn i bedriftsmarkedet

Payr lanserte i 2017 sin egen app for regningsbetaling. Head of Partnerships i Payr, Christoffer Olsen, sier at avtalen med Bulder Bank er første steg inn i bedriftsmarkedet for Payr. 

- For oss i Payr har det alltid vært viktig å løse ekte problemer, noe vi gjorde med å lansere vår fakturascanner for 3 år siden. Med over en halv million fakturaer betalt til over 1 milliard kroner, sitter vi på en unik erfaring. Vi vil fortsette å lage produkter for vår egen app og samtidig hjelpe banker med å utvikle nye konsepter og løse forbrukernes hverdagsproblemer.

Nøkkelord

Kontakter

Christoffer Olsen, Head of Partnerships i Payr, tlf: 93 04 73 51, e-post: christoffer@payr.no

Torvald Kvamme, Direktør i Bulder Bank, e-post: torvald.kvamme@bulderbank.no

Bilder

Christoffer Olsen, Head of Partnerships i Payr
Christoffer Olsen, Head of Partnerships i Payr
Last ned bilde

Om Payr

Payr
Akersgata 11
0158 Oslo

+47 22 12 02 22https://payr.no

Om Payr:
Payr er et norsk fintech-selskap som har utviklet en app for regningsbetaling og lager teknologiske løsninger for en enklere økonomisk hverdag. Selskapet fikk konsesjon fra Finanstilsynet i februar 2017, og lanserte i juni 2017 sin app for regningsbetaling. Appen er siden etablert som en avansert markedsplattform for forbrukertjenester. I 2018 ble Payr kåret til et av de 100 mest innovative fintech-selskapene i verden av KPMG og H2 Ventures, som eneste norske selskap. Per dags dato har selskapet 40 000 registrerte brukere i Norge som har gjennomført betalinger for over en milliard kroner. 

Følg pressemeldinger fra Payr

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Payr på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Payr