Appsonite Music and Apps

Buffalovers lager låt om hvordan lage en buff

Del

Det er laget mange sanger der temaet samtidig er en oppskrift. Våre besteforeldre kunne sikkert trallet refrenget på 50-talls landeplagen "Si meg hvordan lager man øllebrød", eller mer aktuell er kanskje "Pepperkakebakevise" nå som julen nærmer seg. Nå kommer Buffalovers med "Just Buff-it", en oppskrift på hvordan man enkelt kan lage en buff, som i tillegg er en fengende pop-låt.

Teamet bak låta kaller seg Buffalovers og består av to erfarne musikere fra Drammen og Larvik: Sven Jøran Michelsen, produsent, tekstforfatter, komponist, sanger, keyboardist, for mange mest kjent for OL-floka som var en av listetoppene under vinter OL i 1994, og Hans Krogh, tekstforfatter, trommis og videoprodusent.

"Just Buff-it" er en oppskrift på hvordan lage en buff av gamle bomullsplagg, kun ved hjelp av en saks. Låta. er lagt på en heftig discogroove ala Village People, hvor vi også får tips til bruksområder for buffen.

I disse dager toucher sangen selvfølgelig vår tids mest altomfattende tema, men Buffalovers tør behandle dette med glimt i øyet. Det iørefallende refrenget er det nærmest umulig å ikke synge med på, og buffskredderens lystige rap forklarer fremgangsmåten på en særdeles enkel måte.  

"Just Buff-it" er en enkel og fengende låt for en vanskelig tid, med en oppskrift som har større appell i land med manglende smittevernressurser, og der sosial distansering er nærmest en umulighet. Så "Just Buff-it", GÅ VIRALT!

"Just Buff-it" er tilgjengelig på alle strømmetjenester.

For å se denne videoen, må du gi ditt samtykke øverst på denne siden.Just Buff-it VideoVideokanal

Nøkkelord

Kontakter

Hans Krogh: 92 21 47 12
Email: hans@artbeat.online

Bilder

Lenker

Om Appsonite Music and Apps

Appsonite Music and Apps
Appsonite Music and Apps
Bokfingvegen 39
2032 Maura

+47 90 53 15 68http://www.appsonite.no

Følg pressemeldinger fra Appsonite Music and Apps

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Appsonite Music and Apps på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Appsonite Music and Apps

Ny Episk Rockeballade fra Nord-Norsk Sanger18.12.2020 07:00:00 CET | Pressemelding

Etter 6 singel utgivelser og 1 album i 2020 kommer Robin Grønvold med en ny episk rocke ballade fredag 18 desember. En låt fylt med følelser, angst, savn og selvransakelse. “Here Comes Those Fears Again” er tredje låt i historien om en mann som flykter inn i sitt indre sjelsliv når verden blir vanskelig og skremmende. Det startet med den paniske låten “Run”, etterfulgt av den likegyldige “Its all the same”, og nå kommer den selvransakende “Here Comes Those Fears Again”.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom