LO

Budsjettenighet mellom Ap, Sp og SV:

Del

- Sikrer sysselsetting og trygg økonomisk styring

LO er glad for at Arbeiderpartiet, Senterpartiet og SV har blitt enige om revidert budsjett.

-          Mange opplever nå krevende økonomiske tider med skyhøye strømpriser, drivstoffpriser og økte matvarepriser. Dette budsjettet har en viktig oppgave i å levere trygg økonomisk styring og sikre videre jobbvekst, sier sjeføkonom Roger Bjørnstad i LO.

Han mener at budsjettet har en riktig balanse i bruk av oljepenger, og mener at pengebruken i budsjettet ikke kommer til å presse rentene eller priser opp.

-          Tvert om, budsjettavtalen holder orden i økonomien og kvalifiserer flere til arbeidslivet. Det er det viktigste vi kan gjøre nå, sier Bjørnstad.

LO er også fornøyd med at de tre rødgrønne partiene vil fjerne karensåret i arbeidsavklaringspengene, og at de tre nå går enda lenger i å gjøre noe med de økte forskjellene, med blant annet å lovfeste billigere tannhelse og øke bostøtten.

Kontakter

Om LO

LO
LO
Torggata 12
0181 Oslo

23 06 10 00http://www.lo.no

Landsorganisasjonen i Norge (LO) er Norges største arbeidstakerorganisasjon. Over 970 000 medlemmer er organisert i fagforbund som er tilsluttet LO.

Følg pressemeldinger fra LO

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra LO på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra LO

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom