Sony Music Norway

Bruce Springsteen slipper albumet Letter To You

Del

En hyllest til livslange vennskap, livemusikk og E Street Band.

Foto: Danny Clinch
Foto: Danny Clinch

Bruce Springsteens nye album Letter To You fanger den uslåelige kraften av å spille i et rockeband, og markerer E Street Bands første live-innspilling på flere tiår. Dette på en samling av låter sentrert rundt de uknuselige båndene som er dannet av et liv i musikken. Letter To You er fylt med liveshow-energi fra Springsteen og E Street Band, som er tilbake og sammen for første gang siden The River 2016-turnéen. Albumets tolv spor inkluderer nye låter skrevet av Springsteen for E Street Band, samt nye versjoner av legendariske, men tidligere u-utgitte komposisjoner fra 70-tallet. Hver av dem en hyllest til E Street Band, til rocken og til rollen det har spilt i Springsteens liv.

Hør Letter To You HER

Sammen med albumet slippes også dokumentaren Bruce Springsteens Letter To You, tilgjengelig eksklusivt via Apple TV+. Filmen, regissert av Thom Zimny, inneholder opptredener fra E Street Band, studio-opptak og ikke-tidligere-sett arkivmateriale. Gjennom dokumentaren gir Springsteen et dypere innblikk i Letter To You, deler tanker og følelser bak platen, samt setter han den nye musikken i sammenheng med sitt tidligere arbeid.

«En spilleglede som er til å ta og føle på.»
Dagsavisen

«Bruce Springsteen gjenfinner seg selv. På flere måter.»
VG

«Springsteens rockehyllest til musikken, vennskap, fansen og livet.»
Lyd og Bilde

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Foto: Danny Clinch
Foto: Danny Clinch
Last ned bilde
Bruce Springsteen - Letter To You
Bruce Springsteen - Letter To You
Last ned bilde

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom