Sony Music Norway

Bruce Springsteen slipper album med the E Street Band!

Del

Bruce Springsteens nye studioalbum med The E Street Band, Letter To You, gis ut av Columbia Records fredag 23. oktober.

Bruce Springsteen og the E Street Band slipper første album sammen på åtte år.
Bruce Springsteen og the E Street Band slipper første album sammen på åtte år.

Letter to You er et rockealbum drevet av bandets hjertestoppende, husrockende signaturlyd, inneholder 12 spor, er Springsteens 20. studioalbum og ble spilt inn i hjemmestudioet hans i New Jersey.

Se videoen til albumets tittelspor her: brucespringsteen.lnk.to/LTYSPS/youtube

Pre-order Letter to You her: brucespringsteen.lnk.to/LTY-POPS

«Jeg elsker den følsomme naturen som Letter To You har», forteller Springsteen. «Og jeg elsker lyden av the E Street Band som spiller live i studio, på en måte vi aldri har gjort før, og helt uten overdubbing. Albumet ble laget på bare fem dager, og det viste seg å bli en av de beste innspillingsopplevelsene jeg har hatt noensinne.»

Letter To You inneholder ni nylig skrevne Springsteen-låter, samt ny-innspilinger av tre av hans legendariske, tidligere utgitte komposisjoner fra 1970-tallet, «Janey Needs a Shooeter», «If I Was the Priest» og «Song for Orphans». På Letter To You har Springsteen med seg Roy Bittan, Nils Lofgren, Patti Scialfa, Garry Tallent, Stevie Van Zandt, Max Weinberg, Charlie Giordano og Jake Clemons. Albumet er produsert av Ron Aniello med Bruce Springsteen, mikset av Bob Clearmountain og mastret av Bob Ludwig. Letter To You er første gangen Springsteen spiller med The E Street Band siden The River-turnéen i 2016, som ble kåret til årets «Top Global Tour» av både Billboard og Pollstar.

Bruce Springsteens innspillingskarriere spenner seg over 40 år og startet med albumet Greetings From Asbury Park, NJ i 1973. Han har fått 20 Grammys, vunnet en Oscar og en Tony, blitt innlemmet i Rock and Roll Hall of Fame, mottatt en Kennedy Center Honor og var MusiCares «Person of the Year» i 2013. Springsteens memoar Born to Run (Simon & Schuster) og dets kompanjong-album Chapter and Verse ble gitt ut september 2016, og han ble tildelt Presidential Medal of Freedom i november 2016. Hans historiske show Springsteen on Broadway, som ble vist hele 236 ganger på Jujamcyn’s Walter Kerr Theatre fra oktober 2017 til desember 2018, kom med et tilhørende soundtrack-album og en Netflix-spesial. I 2019 ga Springsteen ut Western Stars, hans første studioalbum på fem år, og sammen med hans mangeårige samarbeidspartner Thom Zimny co-regisserte han spillefilmen Western Stars, som ble gitt ut av Warner Bros.

LETTER TO YOU
1. One Minute You’re Here
2. Letter To You
3. Burnin’ Train
4. Janey Needs A Shooter
5. Last Man Standing
6. The Power Of Prayer
7. House Of A Thousand Guitars
8. Rainmaker
9. If I Was The Priest
10. Ghosts
11. Song For Orphans
12. I’ll See You In My Dreams

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Bruce Springsteen og the E Street Band slipper første album sammen på åtte år.
Bruce Springsteen og the E Street Band slipper første album sammen på åtte år.
Last ned bilde
Foto: Danny Clinch
Foto: Danny Clinch
Last ned bilde
Foto: Danny Clinch
Foto: Danny Clinch
Last ned bilde

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

Turab + Ane Brun = Sant15.10.2020 10:00:00 CESTPressemelding

Fredag 16. oktober slipper Turab låten «Nesten Hjemme» sammen med Ane Brun. Et uforventet samarbeid som kommer til å snike seg rett inn blant dine favoritter i høst. Med hjelp fra produsentene TRXD og et sample av Ane Brun sin «Du gråter så store tåra» fra en livekonsert på YouTube er produksjonen det perfekte bakteppet for Turab sin ærlige låtskriving. - «Nesten Hjemme» handler om å finne et hjem i seg selv, i mennesker og steder man drar og besøker gjennom livet sitt. Det er mange som kommer fra ødelagte hjem, og de på lik linje som alle andre fortjener å etablere et hjem for seg selv, og jeg mener det ikke finnes grenser på hva man kan definere som et «hjem». Det å føle tilhørighet der skoene dine tråkker, forteller Turab. - Jeg ble så positivt overrasket da jeg fikk tilsendt denne utrolig fine låten der deler av min «Du gråter så store tåra» helt naturlig blander seg med Turab sin stemme og melodi. Jeg blir glad av den, supplerer Ane Brun. «Nesten Hjemme» er tilgjengelig på alle pl

NorthKid slipper kjærlighetserklæring15.10.2020 08:00:00 CESTPressemelding

Hva om vi sier at det finnes en gjeng musikalske superhelter fra nord? Fem kompiser som minner om vinden som blåser gjennom trærne en høstkveld på vei til fest, om lykkefølelsen du får når favorittlåten settes på og alle sene kvelder du har danset vekk med gode venner. Disse superheltene er NorthKid. Med evner som strekker seg fra skamløs pop produksjon til fløyelsmyk vokal, er de en uredd gjeng som vil gi alt for at du skal være underholdt. Fredag 16. oktober slipper de sin nyeste singel «Still Here For You». En følsom låt som vil treffe deg rett inn i hjerterota, inspirert av kjærlighetssorg og tapte følelser. Den er skrevet av danske Max Ulver og Andreas Ringblom, kjent fra samarbeid med blant annet «Jesper Jenset», «Sonny Alven» og koreanske «Stray Kids». - Låten er en søt kjærlighetserklæring til eksen sin, som man kanskje ikke var så ferdig med som man trodde. Den handler om alle de følelsene man har etter å ha mista dama si, men så er kanskje hun mer ferdig med deg enn du er med

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom