Hæren

Brigade Nord markerer 65 år

Del

1. september er det 65 år siden Brigaden i Nord-Norge ble etablert, og dagens Brigade Nord markerer dette denne uken.

Det er invitert en del veteraner og gjester til arrangementet som hovedsakelig er lagt til Setermoen. Tirsdag 28. august er det reisedag/fremmøte og kino i Setertun kl 1900 - "Den 12. mann".

Onsdag 29. august er det offisiell åpning i Setermoen leir for deltakere og gjester, ved stabsjef i Brigade Nord, oberst Ole Kristian Karlsen. Videre er det foredrag ved Emil Johan Høie, som tjenestgjorde i brigadestaben fra 1953-56!

Omvisning i Setermoen leir.

Det blir også orientering om det nye sersjantkorpset og spesialistordningen i Forsvaret, ved sjefssersjant Morten Fosland.

Kl 1600 er det konsert i Istindportalen med Hærens musikkorps og solist Lena Jinnegren. Et antall gratisbilletter tilbys publikum gjennom Servicetorget i Istindportalen.

Media inviteres spesielt til konserten. Det vil bli muligheter for intervju med Sjef Brigade Nord, Lars Lervik, etter konserten.

Nøkkelord

Kontakter

Om Hæren

Følg pressemeldinger fra Hæren

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Hæren på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Hæren

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom