Sony Music Norway

Boua slipper debutoppfølgeren «Skittent Spill»

Del

12. november inviterer Boua oss med inn i nok et unikt univers med «Skittent Spill»

For Boua er det å skape musikk en slags magi hvor den kreative prosessen består av å formidle inntrykk og følelser fra den virkelige verden – altså hvordan den ytre verden setter spor i den indre verden, og motsatt.

«Har du noen gang følt at du lot noe gå for langt og du angrer på all den tiden du kastet bort? Dette var følelsen jeg hadde da låta ble skapt. Låta handler om at vi må slutte å godta giftig energi og giftige forhold. Vi må begynne å forstå vår verdi og bli mer kritiske til hvem vi velger å bruke tiden vår med.»

Når 23-åringen fra Holmlia skriver musikk lar han steder, hendelser og personer fra den virkelige verden smelte inn i et univers inspirert av følelser, drømmer og det fantasifulle. Som igjen inspirerer de unike historiene han formidler.

«Låta utspiller seg i er en gammel landsby hvor jeg har vunnet krigen og beseiret fienden som prøver å forgifte meg. Den grønne syren symboliserer gift og personen som forsøkte å forgifte meg er nå overvunnet. Det er en slags visuell metafor for låtas budskap.»

For Boua tilnærmer seg musikk på en helhetlig måte der det går en rød tråd gjennom alt som knytter seg til han og musikken han gir ut.

«Soundet i låta er veldig røft og aggressivt med innslag av rocka elementer som skal gjenspeile atmosfæren for historien i låta. I sin helhet skal musikken, bildene og historien gi lytterne en følelse av å være tilstedt i kampen som utspiller seg i Skittent Spill.»

Fredag 12. november slipper Boua låta «Skittent Spill».

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

Adele slipper albumet 3019.11.2021 12:30:00 CET | Pressemelding

30, det nye albumet fra den globale superstjernen Adele er nå ute overalt. Det etterlengtede albumet kommer i kjølvannet av singelen «Easy On Me», som har holdt førsteplassen på den amerikanske hitlisten Billboard Hot 100 siden den ble sluppet for fire uker siden. I Norge har den vært nummer en i tre av fire uker og har allerede streamet til gull. Sporet har slått streaming-, radio- og hitliste-rekorder verden over. Adele hadde også premiere på låtene «I Drink Wine», «Hold On» og «Love Is A Game» via TV-spesialen Adele One Night Only. TV-spesialen ble det mest sette underholdningsprogrammet i USA i år og trakk flere seere enn Oscar-utdelingen. I Norge kan man se det i sin helhet på NRK 1, fredag 26. november klokken 23:15. 30 har blitt utropt av kritikere som Adeles, til dags dato, beste album. Rolling Stone skriver «Adele has never sounded more ferocious» i deres 5-stjerners anmeldelse av platen. Videre forteller de at 30 er det beste Adele-albumet til nå. Variety sier seg enig og bes

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom