Sony Music Norway

Boua og Dandy Lion slipper groovy remix av "Skittent Spill"

Del

3. desember slipper Boua den groovy remixen av «Skittent Spill» sammen med Dandy Lion.

For bare noen uker siden slapp Boua den røffe og rocka debutoppfølgeren «Skittent Spill» og nå har låta fått et nytt, groovy uttrykk som garantert får det til å rykke i dansefoten!

Remixen av «Skittent Spill» er en jungeldisco låt med en twist av gyngende synth og sverd, som viser seg å passe veldig godt til en låt som i utgangspunktet er en moderne trap og hip hop låt! – Dandy Lion

Boua hadde nylig gitt ut debutsingelen «Bare Du Vet» da Dandy Lion ble spurt om å lage en remix av hans neste singel «Skittent spill». Det Boua ikke visste var at høyttaleren i jungel-leiligheten til Dandy Lion allerede sto i flammer etter første singel! 

Dandy Lion stod og klippet manen i speilet da acapellaen på «Skittent Spill» deisa inn i innboksen, og resten er histore! #Skjebnen <3 - Dandy Lion

Gjør dere klare for å svinge dere på dansegulvet med Boua og Dandy Lion sin funky remix av «Skittent Spill» den 3. desember.

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom