Boots Norge

Boots Apotek får ny administrerende direktør

Del

Kathrine Mehlin blir ny administrerende direktør i Alliance Healthcare Norge Apotekdrift AS, som eier og driver Boots apotekene, og legemiddelgrossisten Alliance Healthcare Norge AS.

Kathrine har vært i selskapet siden 2019, og har hatt rollen som kommersiell direktør. Hun har solid bakgrunn fra leverandørsiden med lang fartstid og bred kompetanse fra ledende stillinger i Perrigo og Procter &Gamble.

Kathrine har et brennende engasjement for kunder og produkter, og har på sine år i selskapet allerede gjennomført flere store prosjekter for å sikre at selskapet leverer gode kundeopplevelser.

 Kathrine er oppvokst og bosatt i Oslo, men har bred internasjonal erfaring, med bachelor i Export Marketing fra Norwegian School of Marketing (NMH)/ESC Grenoble/Audencia Nantes og en MBA fra Audencia Nantes/Universidad de Deusto, Bilbao /University of Bradford.

Vår tidligere administrerende direktør, Anders Larsson, har etter seks år i selskapet valgt å søke nye utfordringer eksternt.

Bilder

Last ned bilde
Kathrine Mehlin tar over som administrerende direktør for Boots Apotek
Kathrine Mehlin tar over som administrerende direktør for Boots Apotek
Last ned bilde

Om Boots Norge

Boots Norge
Boots Norge
Maridalsveien 300
0872 Oslo

23 25 07 00http://www.boots.no

Boots Apotek har 150 apotek i Norge.

Boots har over 160 års erfaring fra apotekdrift og produktutvikling, og er i dag ett av verdens best kjente merkenavn. I samarbeid med forskere og spesialister innen helse og hudpleie, utvikler og produserer Boots flere av Storbritannias bestselgende merkevarer for eksempel No7, Botanics og Soltan. Disse er tilgjengelige gjenom Boots apotek i Norge. Vi åpnet vårt første apotek i Norge i 2008. 

Vi har kjedekontor i Nydalen og grossisten Alliance Healthcare på Langhus.

Følg pressemeldinger fra Boots Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Boots Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Boots Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom