Sony Music Norway

Bo Kaspers Orkester slipper albumet 23:55 - "en reinspikka soulplate!"

Del
BO KASPERS ORKESTER - 23:55 ALBUMCOVER MALT AV PER SONERUD
BO KASPERS ORKESTER - 23:55 ALBUMCOVER MALT AV PER SONERUD

I dag slipper Bo Kaspers Orkester sitt tolvte studioalbum, 23:55 - en skive som bandet selv beskriver som en reinspikka soulplate!

Hør HER

”Vi har varit där tidigare - soulen ligger i vårt DNA - men det känns som om vi först nu mognat spel-, röst- och textmässigt för att göra den fullt ut. 23:55 är en samling låtar som det tagit nästan tre decennier att åstadkomma. Förebilderna har varit givna. Vi har skrivit låtarna, repat dom, testat dom ute för att sedan spela in dom under några få dagar i studio. Musiken bör med fördel lyssnas på just lite senare på kvällen. Gärna på hög volym.”

Skiven har også ment et unikt samarbeid med kunsteren Per Sonerud, som har malt et bilde til hver eneste låt, samt laget albumcoveret. Per fikk høre musikken allerede i demostadiet, så parallellt med at bandet har vært i studio har han vært i atelieret sitt og malt.

Se mer HER

Bo Kaspers Orkester har i forbindelse med slippet også tatt et steg inn i den kunstig intelligens-verdenen med deres helt egen chatbot, Bot Kaspers, den første artist-boten i Sverige! Her kan fansen chatte med bandet og få vite mer om det nye albumet, turnéminner, samt hvilke fobier og hemmeligheter bandet har. 

Test Bot Kaspers HER

Våren 2020 begir de seg ut på en stor turné hvor de besøker et 20-talls konserthus og arenaer rundtom i Norden. Turnéen starter den 5. februar på Rival i Stockholm.

”Vår bästa tid är nu. Peppar peppar. Sedan början av 90-talet har vi kuskat runt som handelsresande i musik. Det känns som, för att använda hockeytermer, vi spelat två perioder och att det nu är i början av den sista tredje perioden. Dags att gasa på.”

23:55 er produsert av Ollie Olson og spilt inn i Baggpipe Studios.

Bo Kaspers Orkester har på sine 28 år vær et stortselgende band og har oppnådd et flertall av toppliste-plasseringer. De er et av Sveriges mest elskede liveband, som ikke minst ble bevist i 2017-2018 med deres hyllede sceneforestilling "Allt ljus på oss" og en storslagen arenaturné i 2018. 

Kontakter

Bilder

BO KASPERS ORKESTER - 23:55 ALBUMCOVER MALT AV PER SONERUD
BO KASPERS ORKESTER - 23:55 ALBUMCOVER MALT AV PER SONERUD
Last ned bilde

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom