Sony Music Norway

Bo Kaspers Orkester er tilbake med nytt album og turné!

Del

Fire år har gått siden folkekjære Bo Kaspers Orkester slapp albumet Redo att gå sönder. I høst er de tilbake med ny musikk. Deres 12. studioalbum 23:55 slippes 22. november og våren 2020 drar de ut på en stor turné, hvor de skal besøke et 20-talls konserthus og arenaer rundtom i Norden. Turnéen starter 5. februar på Rival i Stockholm.

Bandet forteller dette om albumet:

«Vår bästa tid är nu. Peppar peppar. Sedan början av 90-talet har vi kuskat runt som handelsresande i musik. Det känns som, för att använda hockeytermer, vi spelat två perioder och att det nu är i början av den sista tredje perioden. Dags att gasa på.

23:55 är vårt tolfte album och är en samling låtar som det tagit nästan tre decennier att åstadkomma. En renodlad soulplatta. Vi har varit där tidigare - soulen ligger i vårt DNA - men det känns som om vi först nu mognat spel, röst och textmässigt för att göra den fullt ut. Förebilderna har varit givna. Nu-soul med oändligt arbete framför en dator lämnar vi med varm hand över till våra yngre kollegor. Vi har skrivit låtarna, repat dom, testat dom ute för att sedan spela in dom under några få dagar i studio.

Skivan 23:55 bör med fördel lyssnas på just lite senare på kvällen. Gärna på hög volym. Om grannarna klagar - hälsa från oss.»

Albumcoveret er malt av kunster Per Sonerud og er resultatet av et eksklusivt samarbeid med bandet.

Bo Kaspers Orkester har i løpet av sine 28 år solgt mye og hatt flere toppliste-plasseringer. De er et av Sveriges mest elskede liveband, noe de virkelig beviste i 2017-2018 med deres kritikerroste sceneforestilling Allt ljus på oss, og en storslagen arenaturné høsten 2018.

23:55 – Hjärtat håller takten er en konsert med nyskrevne verk fra 23:55, sammen med kjente og kjære klassikere fra bandets gigantiske repertoar. Billetter er i slag fra fredag 6. september kl 10.00 via bokaspersorkestershow.se, samt lokale billettforhandlere.

Turnédatoer 2020:

05-feb Stockholm - Rival

07-feb Stockholm - Rival

08-feb Stockholm - Rival

09-feb Stockholm - Rival

12-feb. Köpenhamn - DR Koncerthuset, Koncertsalen (DK)

13-feb. Aarhus - Musikhuset Aarhus, Store Sal (DK)

14-feb. Helsingør - Kulturværftet (DK)

15-feb. Greve - Portalen (DK)

19-feb Oslo - Oslo Konserthus (NO)

21-feb Västerås - Västerås Konserthus

06-mars Göteborg - Lorensbergsteatern

07-mars Göteborg - Lorensbergsteatern

08-mars Göteborg - Lorensbergsteatern

13-mars Halmstad - Halmstad Teater

14-mars Karlstad - CCC

15-mars Gävle - Gävle Konserthus

20-mars Jönköping - Jönköpings Konserthus

21-mars Norrköping - De Geerhallen

22-mars Uppsala - Konsert & Kongress

28-mars Umeå - Idunteatern

29-mars Östersund - Sporthallen

03-apr Malmö - Malmö Arena

04-apr Kalmar - Kalmar Salen

05-apr Linköping - Konsert & Kongress

17-apr Örebro - Conventum Arena

18-apr Skövde - Skövde Arena

19-apr Växjö - Växjö Konserthus

25-apr Luleå - Luleå Energi Arena

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom