Peab

Blir ny sjef for Peab Eiendomsutvikling Nord

Del

Kristian Høines Mathisen (41) fra Hammerfest er ansatt som administrerende direktør i Peab Eiendomsutvikling Nord, og regionsjef for Nord-Norge. Han tiltrer i jobben den 1. mai 2021.

Kristian Høines Mathisen blir ny sjef for Peab Eiendomsutvikling Nord.
Kristian Høines Mathisen blir ny sjef for Peab Eiendomsutvikling Nord.

Mathisen kommer fra stillingen som konsernadvokat i Eiendomsgruppen.

– Vi er veldig glade for at Kristian takket ja til jobben. Det er viktig for oss å få en regionsjef med god kjennskap til eiendomsmarkedet og bred operativ ledererfaring. Kristian har en bakgrunn som gjør ham godt tilpasset rollen som regionsjef, og blant mange gode kandidater til jobben landet vi til slutt på at han var den beste, sier administrerende direktør i Peab Eiendomsutvikling, Henning Hanevold.

Mathisen er utdannet jurist fra Universitetet i Tromsø. I tillegg har han gjennomført studier innen strategisk ledelse, økonomi og markedsføring ved Universitetet i Nordland.

– Jeg gleder meg stort til å tiltre som ny regionssjef i Peab Eiendomsutvikling Nord, og ser på det som en meget spennende jobb hos en seriøs, offensiv og attraktiv samfunnsbygger. Gjennom tett samarbeid med de ansatte og ledelsen ønsker jeg å bevare og videreføre dagens solide utgangspunkt, samtidig som jeg ønsker å videreutvikle selskapet for å møte nye samfunnsbehov og utfordringer, sier Kristian Høines Mathisen.

I Peab Eiendomsutvikling Nord får Mathisen lederansvar for åtte dyktige medarbeidere, og en sunn prosjektportefølje med for tiden mer enn 350 leiligheter under produksjon.

Han erstatter Stig Tore Johnsen, som etter 14 år i Peab har takket ja til stillingen som ny kommunedirektør i Tromsø.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Kristian Høines Mathisen blir ny sjef for Peab Eiendomsutvikling Nord.
Kristian Høines Mathisen blir ny sjef for Peab Eiendomsutvikling Nord.
Last ned bilde

Om Peab

Peab
Peab
Strandveien 17
1366 Lysaker

+47 23 30 30 00https://peab.no

Peab er et av Nordens ledende bygg- og anleggsselskaper med cirka 15 000 ansatte og en omsetning på 57 milliarder svenske kroner. Konsernet har strategisk beliggende kontorer i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Hovedkontoret ligger i Förslöv i Skåne, Sverige. Aksjen er notert på NASDAQ Stockholm. I Norge har Peab cirka 1800 ansatte og en omsetning på ca. 8 milliarder kroner.

Følg saker fra Peab

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Peab på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Peab

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom