Amedia

Blir enleder i Solabladet

Del

Ansvarlig redaktør Helene Pahr-Iversen i Solabladet vil også overta som daglig leder i avisa når Monica Myrland Oliversen slutter 1. mars 2020.

Ansvarlig redaktør og daglig leder Helene Pahr-Iversen, Solabladet
Ansvarlig redaktør og daglig leder Helene Pahr-Iversen, Solabladet

Solabladet endrer dermed fra to-ledermodell til en-ledermodell på lik linje med de fleste mediehusene i Amedia. 

Helene Pahr-Iversen begynte i Solabladet i 2006, ble redaksjonsleder i 2009 og overtok redaktørjobben i 2014. 

– Jeg har vært redaktør i Solabladet de siste fem årene og ser frem til nye oppgaver og utfordringer. Solabladet har, som et av de nye medlemmene i Amedia, vært gjennom et lærerikt og spennende år med mye nytt. Nå ser jeg frem til et nytt år der Solabladet skal utvikle seg og vokse enda mer, sier Helene Pahr-Iversen.   

– Solabladet har det siste halvåret hatt en solid abonnementsvekst, og avisen tiltrekker seg nå stadig yngre lesergrupper på digitale flater. Jeg er glad for at Helene tar utfordringen med å håndtere det totale ansvaret for drift og utvikling av Solabladet, sier styreleder og regiondirektør for Amedia region Nordsjø, Ole Morten Ona Ringdal.

Bilder

Ansvarlig redaktør og daglig leder Helene Pahr-Iversen, Solabladet
Ansvarlig redaktør og daglig leder Helene Pahr-Iversen, Solabladet
Last ned bilde

Om Amedia

Amedia
Amedia
Akersgata 34
0107 Oslo

22 00 90 00http://www.amedia.no

Amedia er landets største utgiver av lokale medier. Daglig når konsernets medier 1,9 millioner lesere.

Amedias redaksjonelle medarbeidere er hver dag til stede i lokalsamfunn over hele landet for å rapportere om det som skjer. Samtidig bidrar våre selgere til å skape lokale markedsplasser gjennom å koble lokale næringsdrivende med kunder. Sammen dekker disse funksjonene vårt samfunnsoppdrag i alle lokalesamfunn hvor Amedia er til stede. Verdiene som ligger til grunn for Amedias tolking av samfunnsoppdraget finner man i vår forretningsidé og vår utgivererklæring.

Følg saker fra Amedia

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Amedia på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Amedia

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom