Frivillighet NorgeFrivillighet NorgeFrivillighet Norge

Bli prosjektleder for Frivillighetens år på OD-dagen 3. november!

Del

Næringsminister Jan Christian Vestre har lyst ut sin jobb på Operasjon dagsverk (OD) 3. november. Nå følger prosjektleder i Frivillighetens år, Birgitte Brekke, opp og gjør det samme: “Frivillighet forandrer verden. Vi oppfordrer alle arbeidsplasser til å gi ungdom muligheten til å bidra med sitt dagsverk på denne viktige dagen” sier Brekke.

Målet i Frivillighetens år er at enda flere arbeidsplasser skal åpne dørene for skoleelevene. Nå er dørene vidåpne hos Frivillighet Norge, som har ansvaret for å planlegge og gjennomføre Frivillighetens år 2022: “Jeg lyser ut min stilling i Frivillighetens år,” sier en engasjert prosjektleder.

Birgitte Brekke forteller at selv om Frivillighetens år nærmer seg slutten, så er arbeidsoppgavene langt fra over:“ Jeg håper ungdommen kan hjelpe oss på sosiale medier, i kampanjearbeidet, gi oss nye innblikk i hvordan vi skal markedsføre oss, og kanskje tipse oss om hvordan frivillig arbeid kan fortsette å være lystbetont i 2023!” 

I alt lyses ut fire stillinger i Frivillighetens års sekretariat. Stillingene lyses ut på od.no/ansett 

Her er noen andre stillinger som er lyst ut: 

  • Utviklingsminister Anne Beathe Tvinnereim 
  • Leder for SOS-barnebyer Sissel Aarak 
  • Leder for Mental Helse Ungdom Adrian Tollefsen  
  • SoMe-sjef Oslo Badstueforening 
  • SoMe-sjef Fransiskushjelpen 
  • SoMe-sjef for influenser Severin Suveren 

OD er ungdommens egen nasjonale dugnadsdag, og et signalarrangement i Frivillighetens år. De frivillige organisasjonene i Norge slår ring om OD fordi det er en viktig skole i solidaritet og ofte et første møte som deltaker i frivilligheten.I år går inntektene til Mental Ungdom sine prosjekter med psykisk helse og tabu i Uganda. 

Saken er tidligere publisert med sperrefrist. Denne er fjernet. 

Nøkkelord

Kontakter

Lenker

Om Frivillighet Norge

Frivillighet Norge
Frivillighet Norge
Øvre Slotts gate 2b
0157 Oslo

21 56 76 50http://www.frivillighetnorge.no

Hva er Frivillighetens år?

Frivillighetens år 2022 skal feire Norges viktigste lagarbeid! Alle lag, foreninger, frivilligsentraler, kommuner og andre samarbeidspartnere inviteres med til å synliggjøre og aktualisere frivilligheten, øke kjennskap og anerkjennelse og til å få flere med! 

Året er forankret i regjeringens Frivillighetsmelding. Det er Frivillighet Norge som har fått ansvaret for å planlegge og koordinere innsatsen rundt året. Det skal skal markeres fra nord til sør, på digitale og analoge flater og i både fysiske og digitale arrangementer. Vi gleder oss til å feire frivilligheten. Uten den stopper Norge opp!

Bli med og feire Norges viktigste lagarbeid!

Følg pressemeldinger fra Frivillighet Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Frivillighet Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Frivillighet Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom