Sony Music Norway

Bli med Triana fra Paradise til Paradisio

Del

Triana Iglesias, best kjent som vertinne for suksess-programmet Paradise Hotel, har, i samarbeid med LOKE, spilt inn en ny versjon av låta "Bailando". Låten er ute mandag 6. mai.

Triana Iglesias (c) Rune Bendiksen
Triana Iglesias (c) Rune Bendiksen

Paradise møter Paradisio når Triana Iglesias, selve dronningen av Pærra, aka Paradise Hotel, gir ut musikk for første gang.
"Bailando" var belgiske Paradisios eneste, men store, hit.
Og nå altså Trianas debut som artist.
En overraskende debut.
Mest fordi Triana faktisk kan synge.

Så hvorfor har det ikke kommet musikk fra den kanten tidligere? Det må det da ha vært mulighet for?
"Musikk er utrolig viktig for meg. Og jeg har hatt flere muligheter. Faktisk har jeg vært i studio mange ganger for å lage musikk. Men jeg har hatt utrolig høye krav til meg selv, og aldri blitt helt fornøyd. Jeg har ønsket at musikken og sangen skulle være perfekt. Perfekt og kredibel. Jeg har ikke turt å prøve og feile, så jeg la lista altfor høyt til at det noen gang ble gitt ut."

Hva har forandret seg?
"Nå er jeg eldre, og jeg føler at man ikke trenger å ta alt i livet så alvorlig, så lenge man gjør det fra hjertet. Og jeg har sluttet å bry meg om hva alle andre mener. Nå har jeg fokusert på å ha det gøy!"
Og da passet det med en låt dedikert til dem som vil slå seg løs på dansegulvet, og ikke musikkpolitiet.
"Ja, jeg håper låta får folk til å danse. Det er det jeg vil. Jeg hadde det kjempegøy i studio da jeg spilte den inn sammen med LOKE, og vil bare dele den musikkgleden videre. Den største utfordringen under innspillingen var faktisk at jeg ikke klarte å stå stille, jeg danset mens jeg sang."
Triana snakker flytende spansk, og var kanskje ikke så imponert over teksten, men det viktigste er følelsene og gleden. Så Bailando var faktisk et naturlig valg.
"Selv om mange unge ikke har noe forhold til den så er det nok en hel del som husker denne festen av en låt like godt som jeg."

Hun innser at folk enten kommer til å elske eller hate låta, men liker når det er enten eller. Og naturligvis håper hun at mange kommer til å danse inn i sommernatten med den.
"Tidligere har jeg grublet mye på "hvorfor", men nå tenker jeg mer "hvorfor ikke" - og det er ingen grunn til ikke å synge og danse når man både kan og vil."

Nå er Triana klar for sommeren, og håper at alle som hører låta kan merke hvor morsomt hun har hatt det. At gleden og danselysten sprer seg med "Bailando".
En låt som feirer det å feste og danse hele natten lang... 


"Bailando" av Triana Iglesias & LOKE er ute mandag 6. mai og videoen vil bli tilgjengelig samme uke.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Triana Iglesias (c) Rune Bendiksen
Triana Iglesias (c) Rune Bendiksen
Last ned bilde
Triana Iglesias (c) Rune Bendiksen
Triana Iglesias (c) Rune Bendiksen
Last ned bilde
Bailando artwork - Triana Iglesias & LOKE
Bailando artwork - Triana Iglesias & LOKE
Last ned bilde

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.