SoFI - School of Fashion Industry

Bli med på 3D motedesign, en demonstrasjon med Jon Amund Søfferud

Del

3D animasjon kan nå bidra til å designe klærne dine. Kom på gratis demonstrasjon av 3d design for klesindustrien, 18.Mars kl.17.00 hos School of Fashion Industry, i Nedre Vollgate 8.

Lyst å lære mer om hvordan motedesignere blir å jobbe i fremtiden? Meld deg på demonstrasjon av  3D programvaren CLO3D med Jon Amund Søfferud som skal hjelpe moteindustrien å korte ned på design- og produksjonsprosessen. 

Dagens teknologi tillater oss å skape løsninger som ikke går på bekostning av miljøet og fremtiden. Gjennom å kutte ned på tekstilbransjens største utfordringer er man med på å bidra til en bærekraftig fremtid.

Studentene ved SoFI skal i Mars/April starte opp med programvaren CLO3D som lager digitale prototyper. Burberry og Hugo Boss er blant motehusene som har endret designutviklingen sin ved hjelp av dette programmet.

Programvarer som utvikler digitale prototyper kommer til å bli standarden i fremtiden, forteller Jon Amund Søfferud, hovedlærer på SoFI.

Kontakter

Bilder

Lenker

Om SoFI - School of Fashion Industry

SoFI - School of Fashion Industry
SoFI - School of Fashion Industry
Nedre Vollgate 8
0158 Oslo

+47 24 14 97 50http://www.sofi.no

OM SOFI – SCHOOL OF FASHION INDUSTRY

SoFI – School of Fashion Industry, tilbyr praktisk rettede utdanninger innen hele spekteret av mote og interiør. Vi ble stiftet i 2009 og tilbyr de toårige utdanningene Motedesign og Moteindustri, samt de halvårige utdanningene Motekonsulent og Motekommunikasjon som steds- og nettbasert med samlinger. I tillegg tilbyr vi også de ettårige utdanningene Interiør og Retail Design. Alle utdanningene er NOKUT-godkjente og støttet av lånekassen.

På SoFI møtes du av erfarne og dyktige bransjeaktører, som vet hva som kreves for å lykkes innen de ulike fagområdene.Våre utdanninger gjør studentene attraktive for næringslivet, og vår visjon er å utdanne fagkompetente medarbeidere til moteindustrien. Vi skal utvikle kunnskap og tro på egne erfaringer i møte med et nytt arbeidsmarked og ønsker å skape trygghet rundt de tekniske og håndverksmessige ferdighetene som moteindustrien krever.

Følg saker fra SoFI - School of Fashion Industry

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra SoFI - School of Fashion Industry på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra SoFI - School of Fashion Industry

Vi gjentar suksessen fra i fjor høst og inviterer til sy-kurs med Mari Melilot på School of Fashion Industry17.2.2020 13:09:15 CETPressemelding

Har du alltid hatt lyst å lære deg å sy og er opptatt av gjenbruk, ønsker du kanskje å studere design? Her har du muligheten til å bli kjent med skolen og symaskinen. Mari Melilot er utdannet klesdesigner fra Kunsthøyskolen i Oslo, og har undervist i søm i cirka ti år. I tillegg har hun skrevet fire bøker om faget, der den femte boken er underveis. Du trenger ingen forkunnskaper for å delta!

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom