Sony Music Norway

Bli med Morgan Sulele, Arne Hurlen og Postgirobygget til «Sørenga»

Del

For Morgan Sulele er Postgirobygget selve definisjonen på lyden av sommer. Og det kan vi ikke si oss uenige i. Så når sjansen til å lage en låt med Arne Hurlen og Postgirobygget kom så var det null tvil for Morgan at dette var noe de bare måtte få til.

Foto: Peter Bruteig Henriksen
Foto: Peter Bruteig Henriksen

«Etter første utkast så fikk jeg og produsent Lars Lavik umiddelbart tanken om at vi ville ha med Arne Hurlén på låta. Vi sendte den, og noen dager seinere fikk vi svar av Arne som elska låta. Deretter tok vi noen sessions og gjorde den til en låt som var perfekt for både meg og PostgirobyggetGleder meg ekstremt til å vise den til folket!», forteller Morgan Sulele.

«Sørenga» handler om Oslos ultimate sommersted og ble skrevet en dag i mars i år, mens Morgan Sulele dagdrømte seg vekk til sommer og utepils ved havet. En låt dedikert til den digge, norske sommeren som endelig er her. Denne sommeren gleder Morgan seg til å være i Stavern, sykle ned til svaberget, kline på seg litt solkrem og bli helt sykt brun. 

«Sørenga» er ute på alle plattformer fredag 11. juni.

Gjennombruddet til Morgan Sulele kom sommeren 2016 med hiten «Bare Min» og han har siden den tid samlet på seg over 500 millioner streams inkludert låter han har låtskriver-credit på. Han er et kjent fjes på festivaler på tvers av landet og finnes ofte på hitlister Norden rundt. Sulele står også bak låten «All For Love» med Tungevaag & Raabans som ble nominert til svenske Grammis 2019, og har som låtskriver i tillegg til førstnevnte samarbeidet med blant annet Marcus & Martinius, Jesper Jenset, Katastrofe og Staysman.

Vinteren 2020 hadde vi muligheten til og bli ekstra godt kjent med folkekjære Morgan sin artistkarriere da han var med i den niende sesongen av «Hver gang vi møtes» på TV2. Vi fikk også se han på den direktesendte premiekonserten til Klassequizen på NRK1 onsdag 2. juni.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Foto: Peter Bruteig Henriksen
Foto: Peter Bruteig Henriksen
Last ned bilde

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom