Amedia

Bjarne Benjaminsen fast ansatt i Lofot-Tidende

Del

Bjarne Benjaminsen (42) overtar som ansvarlig redaktør og daglig leder i Lofot- Tidende på permanent basis. Han har vært konstituert i stillingen siden mai.

Bjarne Benjaminsen, Lofot-Tidende
Bjarne Benjaminsen, Lofot-Tidende

– Jeg er beæret over tilliten, og gleder meg til å ta Lofot-Tidende videre sammen med den flotte staben på huset. Vi er en ivrig gjeng her med mange idéer til hvordan vi kan sette dagsorden i lokalsamfunnet og tilby godt lesestoff. Det blir ei spennende tid framover. Først og fremst skal vi fortsette å være til for leserne våre, som fortjener ei lokalavis å kjenne seg velkommen i, sier den nye redaktøren i avisa.

Bjarne Benjaminsen har vært ansatt i Lofot-Tidende på Leknes siden 2018. Før det har han vært knyttet til avisa som frilanser. Han har også en fortid som journalist i Lofotposten.Den nye redaktøren i Lofot-Tidende er master i filosofi og lektor med tilleggsutdannelse. Benjaminsen har også forfatterbakgrunn.

Styreleder Renate Slettli Nymo sier hun er meget tilfreds med ansettelsen av Bjarne Benjaminsen. 

– I den perioden han har vært konstituert i stillingen har han vist hvilke egenskaper han har til å lede virksomheten. Han er engasjert, en god lagbygger og brenner for dekningsområdet til Lofot-Tidende. Med Bjarne ved roret sammen med den flotte gjengen, er jeg helt sikker på at avisa har gode muligheter til å videreutvikle seg og innta nye posisjoner i sitt område, sier hun. 

Bilder

Bjarne Benjaminsen, Lofot-Tidende
Bjarne Benjaminsen, Lofot-Tidende
Last ned bilde

Om Amedia

Amedia
Amedia
Akersgata 34
0107 Oslo

22 00 90 00http://www.amedia.no

Amedia er landets største utgiver av lokale medier. Daglig når konsernets medier to millioner lesere.

Amedias redaksjonelle medarbeidere er hver dag til stede i lokalsamfunn over hele landet for å rapportere om det som skjer. Samtidig bidrar våre selgere til å skape lokale markedsplasser gjennom å koble lokale næringsdrivende med kunder. Sammen dekker disse funksjonene vårt samfunnsoppdrag i alle lokalesamfunn hvor Amedia er til stede. Verdiene som ligger til grunn for Amedias tolking av samfunnsoppdraget finner man i vår forretningsidé og vår utgivererklæring.

Følg pressemeldinger fra Amedia

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Amedia på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Amedia

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom